Zweten

Behandelingen

Overmatig zweten

Een fenomeen waar men niet graag over praat: ongewenst zweet op delicate plekken. Bijvoorbeeld onder de oksels, je decolleté, onder de borsten, de billen, de binnenkant van de benen, of de knieholten. 

Heb je daar last van? Wees gerust, je bent niet de enige. Het is een normaal verschijnsel. Maar dat betekent niet dat het niet vervelend kan zijn. Het kan je belemmeren in je dagelijks leven. Omdat het je een onfris gevoel geeft, je je ervoor schaamt of hierdoor je favoriete zomeroutfit in de kast laat hangen. 

Wil je je niet langer laten beperken door (overmatig) zweten? Met Botox kunnen we dit probleem effectief aanpakken, zodat jij je weer vrij en comfortabel voelt!

Behandeling

Wanneer Botox® geïnjecteerd wordt in de huid, blokkeert het tijdelijk signalen van zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het aanzetten van de zweetklieren. Hierdoor wordt de overmatige zweetproductie in dat gebied verminderd.

Allereerst wordt een verdovende crème aangebracht. Een raster wordt voorafgaand aan de behandeling afgetekend door de arts, waarna deze over gaat tot de behandeling.

Onze behandelingen zijn klinisch bewezen, veilig en werken zeer effectief tegen (overmatige) zweetproductie. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Gebruik dan onderstaande button.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen je comfortabel en fris in je eigen huid te voelen? Onze deskundige en professionele artsen bespreken dat graag met je tijdens een consult.

Wij maken bij deze behandeling gebruik van een verdovende zalf. Zo wordt eventuele pijn zoveel mogelijk beperkt.

Doordat we met een verdovende zalf werken, duurt de behandeling in totaal ongeveer 60 minuten. De Botox-behandeling duurt ongeveer 30 minuten. 

Voor deze behandeling worden spierontspanners gebruikt. 

Spierontspanners zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Het effect houdt ongeveer 4-6 maanden aan.

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

De prijs van de behandeling is afhankelijk van de locatie en eventueel het aantal locaties. Wil je meerdere locaties behandelen? Dan geeft je dat niet alleen een frisser maar ook een voordeliger resultaat! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak