Lippen opvullen

U overweegt uw lippen op te laten vullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling met fillers is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Het gaat immers over uw gehele uitstraling en u wilt u zelf blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf.

Onze eigen unieke werkwijze voor een mooie uitstraling?

Zo’n persoonlijke behandelplan, waarvan het opvullen van lippen een onderdeel kan zijn, is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. Deze unieke werkwijze is door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld en noemen wij de Tipping Point Approach™.

Waarom zou u uw lippen willen opvullen?

Het kan zijn dat u van nature (te) dunne lippen heeft. Het kan zijn dat u graag vollere lippen wenst omdat u dat mooier vindt. Het is ook mogelijk dat het volume van uw lippen in de loop der jaren wat is afgenomen. Het opvullen van lippen kan door middel van een fillerbehandeling.

Wat houdt een fillerbehandeling precies in?

Voor het opvullen van lippen maken wij gebruik van de filler hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwstelsel. Dit suikermolecuul is in de natuurlijke vorm enerzijds verbonden aan collageen en bindt zich anderzijds aan water. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en gewrichten soepel blijven. Naarmate u ouder wordt vermindert de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid dunner en verliest u volume in bijvoorbeeld uw gezicht.
Ook het vetweefsel wordt minder bij veroudering waardoor de mooie ronde en jeugdige vormen in een gezicht verdwijnen en zich bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels, marionetlijnen, wallen onder de ogen of dunnere lippen vormen. Kortom, zaken die effect hebben op uw uitstraling. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Hier ziet een voorbeeld van het gebruik van fillers om de lippen meer stevigheid en contour te geven.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s.

 

Voor

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.