Welkom bij het loyalty programma
van de Elzen Kliniek!

Wij delen dezelfde missie: het laten stralen van onze cliënten, van binnen en van buiten. Jijzelf bent professional binnen de branche. Als geen ander weet jij wat het betekent om mensen mooier te maken. Je zorgt elke dag dat mensen tevreden in de spiegel kijken. Wij willen allemaal het allerbeste voor onze cliënten De impact van ons werk is zoveel malen groter dan we vaak weten, wij zorgen dat mensen weer lekker in hun vel zitten en dit ook uitstralen.

We zijn het Elzen Kliniek loyalty programma gestart omdat we graag met andere professionals willen samenwerken om elkaar in ons werk en in onze missie te kunnen versterken.

Hoe werkt het loyalty programma?

Als jij naar jouw cliënten onze gezamenlijke missie deelt, krijg je daar uiteraard wat voor terug. Bij deelname aan het loyalty programma van Elzen Kliniek ontvangen niet alleen cliënten een mooie cadeaubon voor een behandeling bij de Elzen kliniek. Ook jij ontvangt mooie cadeaus, elke keer weer dat wij samenwerken.

  1. Jij deelt onze gezamenlijke missie met cliënten waarvan jij denkt dat zij er open voor staan.
  2. Als zij daadwerkelijk interesse hebben in het maken van een afspraak of meer informatie willen, dan deel jij deze gegevens met ons. Dat kan je doen door het formulier op deze pagina in te vullen.
  3. Vervolgens nemen wij telefonisch contact op met jouw cliënt. Wij vertellen onze werkwijze, verwachtingen en beantwoorden vragen.

Als het daadwerkelijk tot een behandeling komt krijg jij daarvan direct bericht. En dat is leuk voor ons en voor jou! Op dat moment kan jij namelijk kiezen welk cadeau bij jou past waarna we dat zo snel mogelijk naar je toesturen. 

Kies een cadeau dat echt bij jou past!

Kijk voor aanvullende informatie over het loyaltyprogramma bij de Q&A.
Lees hier alle regels en voorwaarden van het loyaltyprogramma.

Aanmelden cliënt

Eigen gegevens:
Ik wil graag de volgende persoon opgeven: