“Madonna wil natuurlijke look weer terug”

Recent maakte Madonna (64) haar comeback bij de Grammy Awards. Haar optreden werd het gesprek van de dag. Nationale- en internationale tijdschriften, kranten en dagbladen stonden er vol van.

​​”Niet haar​ optreden, maar het gezicht van de populaire zangeres maakte de tongen los. ‘Wat is er met haar gezicht gebeurd?’ vroegen fans zich massaal af”, zo schrijft de Telegraaf op 9 april.
Onbedoeld is de Queen of pop een voorbeeld geworden van hoe het ook verkeerd uit kan pakken in de cosmetische wereld. In dit geval, zo lijkt, met plastische chirurgie.

Dat is zonde. Niet alleen omdat ze hier nu zelf niet tevreden over is. Maar ook omdat je met relatief eenvoudige behandelingen een frissere en mooiere uitstraling kan realiseren, met behoud van je eigen, authentieke zelf! Bovendien met behandelingen die niet onomkeerbaar of moeilijk te herstellen zijn. Voor het beste resultaat is het wel van belang je door de juiste kliniek te laten behandelen, zoals je wellicht in onze recente nieuwsbrief of in ons nieuwsbericht “…..Hoe voorkom je dat je bij een beunhaas terechtkomt?” hebt kunnen lezen.

Het is in ieder geval duidelijk dat het bij haar behandelingen ontbrak aan een individuele benadering in het behandelplan. En dat met een aantal stelregels voor een natuurlijke uitstraling binnen ons vakgebied geen rekening is gehouden.

Kleur binnen de lijntjes
Als je besluit iets te (laten) doen aan je gezicht én eruit wil blijven zien als jezelf dan zijn er stelregels, zoals wij al schreven in ons bericht “De mooiste versie van jezelf”:

  • In je gezicht hangt alles met elkaar samen. Het zomaar behandelen van een los element in je gezicht leidt vaak tot teleurstelling en niet tot een optimaal, evenwichtig en mooi resultaat, met behoud van de eigen identiteit. Verander je één punt, dan heeft dat namelijk consequenties voor het geheel. Veel mensen willen een natuurlijk effect en willen liever niet dat een ander ziet wat er gedaan is. Wil je niet het effect: “waar gaan die lippen met die mevrouw naartoe?”, zorg er dan voor dat de ingreep zo naadloos bij je past dat het niet te veel opvalt.
  • Je hebt niet oneindige mogelijkheden. Er is een bepaalde bandbreedte waarbinnen je dingen kunt aanpassen. Je gezicht is gebonden aan wat de natuur je heeft gegeven. Als jij bent geboren met smalle lippen, dan passen de lippen van Angelina Jolie jou niet. En als jij Renée Zellweger bent, kun je nooit de mond van Julia Roberts krijgen. Als je eruit wilt blijven zien als jezelf, dán moet je binnen de lijntjes blijven.

Als je te veel verandert, dan ga je er anders uitzien. Het kan zijn dat je dat niet erg vindt, maar het is wel belangrijk dat je daar rekening mee houdt.
​​
Herstel 
​​​​​​​De kritiek heeft Madonna diep geraakt. Inmiddels ondergaat ze cosmetische behandelingen om haar natuurlijke uitstraling te herstellen. ​​Dat begint met de juiste kliniek en de juiste aanpak. Een kliniek die in de werkwijze dus rekening houdt met eerdergenoemde stelregels.

Maar ook een kliniek die duidelijk durft te maken, dat sommige wensen niet gerealiseerd kunnen worden, met behoud van de eigen authentieke en natuurlijke uitstraling. Zo vertelde een insider dat “ze eruit wil zien als de Madonna uit 2000”. Dat is dus zo’n combinatie die doorgaans niet samengaat: een natuurlijke, authentieke uitstraling behouden en er ruim 20 jaar jonger uitzien. Zoals wij al eerder zeiden: “je hebt niet oneindige mogelijkheden”.

Wij hopen dat Madonna de juiste kliniek vindt die haar helpt haar natuurlijke uitstraling terug te krijgen. En haar kan helpen bij het juiste agemanagement. Waarbij je het feit dat je een jaartje ouder wordt, omarmt. En daar waar mogelijk een beetje bijstuurt. Dan kun je immers prachtige natuurlijke, evenwichtige resultaten behalen. Met relatief eenvoudige ingrepen en behoud van wat jou, jou maakt!

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak