Neusfillers

U zoekt naar een goede kliniek voor neus fillers?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het wegwerken van een kuiltje of een bolling op de neus, of het liften van uw neus kunnen de artsen van de Elzen Kliniek voor u realiseren door een behandeling met neusfillers.

Waarom een neuscorrectie met fillers?

Stoort u zich aan een bolling, een deukje of andere oneffenheid in uw neus? Of lijkt het alsof uw neus steeds puntiger wordt of iets gaat zakken? Een neuscorrectie met fillers is mogelijk, bij de Elzen Kliniek kunnen we uw silhouet corrigeren met een filler.

Een neusfiller op basis van hyaluronzuur zorgt voor het vormen kleine kussentjes in de huid waardoor oneffenheden perfect opgevuld kunnen worden. Het kan gebruikt worden voor de verschillende diepten en is geschikt voor het behandelen van uw neus.

Wat houdt een behandeling met neusfiller in?

Een behandeling van de neus met fillers kan in sommige gevallen hetzelfde resultaat geven als een neusoperatie. Maar dan zonder narcose, zonder zwelling en zonder dat u dagen uit de roulatie bent.

Bij een behandeling met neus fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies en daarmee oneffenheden aan de neus effectief opvullen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in onze huid, in het bindweefsel en in het zenuwstelsel. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen.

Wat zijn de voordelen van hyaluronzuur?

Fillers op basis van hyaluronzuur (HA) zijn op dit moment het meest populair. Niet alleen in de Elzen Kliniek, maar wereldwijd. Dat heeft te maken met de kwaliteit en vooral de
veiligheid van het product.

Hyaluronzuur heeft de neiging om uit te zetten en daarmee in volume toe te nemen.
Bovendien trekt het extra watermoleculen aan, om het volume te handhaven. Het is dus
uitermate geschikt om oneffenheden van de neus te behandelen. Het stimuleert de aanmaak van het natuurlijke collageen in de huid. En daarnaast veroorzaakt het middel geen overgevoeligheidsreacties en het gaat niet ‘aan de wandel’: het blijft keurig op de ingespoten plaats zitten.

Uw behandelplan

“First impressions never lie”

Wat als ik de aanpassing teveel vind?

Soms kan door hyaluronzuur over-correctie plaatsvinden, dan lijkt het alsof er teveel filler is ingespoten. Dat kan bij hoge uitzondering een enkele keer voorkomen. Mocht dat gebeuren, dan is dat gelukkig makkelijk te verhelpen door een behandeling met hyaluronidase. Dit middel is zeg maar een ‘tegengif’ om verkeerd geplaatste of te veel aan filler af te breken. Het wordt ingespoten op de plek waar teveel hyaluronzuur zit en het lost het op. Hoe goed dat oplossen echt werkt is niet voor alle hyaluronzuren bekend, maar van drie soorten weten we het zeker door wetenschappelijke onderzoek. En twee daarvan, Juvéderm® en Restylane®, zijn ook in Nederland beschikbaar. Dat zijn de  producten waar we in onze
kliniek mee werken.

We gebruiken fillers bijvoorbeeld voor:

  • Verzachten van rimpels
  • Verbeteren van de lipcontour en liplijntjes
  • Vollere lippen
  • Volumeherstel en contourverbetering
  • Verbeteren van afhangende mondhoeken
  • Het verzachten van littekens

Hoelang blijft het effect van de neusfiller?

Het resultaat is het beste na ongeveer tien dagen te zien. En het effect van een behandeling duurt ongeveer zes tot twaalf maanden. Hyaluronzuur verdwijnt helemaal uit het lichaam, want het wordt op natuurlijke manier via de lever afgebroken. Vaak blijkt, dat bij herhaling van de injecties het steeds minder vaak nodig is om het gewenste effect te krijgen.

Hoe werkt een neusfillerbehandeling?

Met een fijn naaldje brengt de vakkundig cosmetisch arts de filler in de huid aan. Het geeft tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel dat meteen weer verdwijnt. De huid van de neus kan op gevoelige plaatsen met een crème verdoofd worden. De behandeling duurt niet lang.

U ziet meteen het resultaat. Direct na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten
hervatten. U profiteert ongeveer een jaar van het effect van de behandeling. Hyaluronzuur
wordt volledig door het lichaam afgebroken. Om het effect van de behandeling te behouden, kunt u deze zonder problemen herhalen.

behandelkamer-botox-kliniek-veilig-regio-utrecht-filler-behandeling.480x0

Hoe werkt een behandeling met neus filler bij de Elzen Kliniek?

Wij werken altijd met een behandelplan. Een plan is de route die u aflegt tussen waar u staat en waar naartoe wil. Kortom van uw huidige situatie naar het eindresultaat: uw persoonlijke doel(en). Om vervolgens te definiëren wat het pad/plan is om daar te komen. Een behandelplan start dan ook met goed kijken naar u. Daarvoor is een eerste consult noodzakelijk. Om de huidige situatie vast te leggen en de gewenste situatie te bespreken.

Wij maken daarom letterlijk een foto (meerdere foto’s vanuit verschillende hoeken: frontaal,
en profil en schuin van voren), we kijken met u in de spiegel en bespreken gezamenlijk hoe
het pad er uit gaat zien dat leidt van nu naar het resultaat.

Kleine ingreep, groot verschil

Dat betekent dat er dus een ander plan gedefinieerd wordt wanneer u voor neusfillers komt
of wanneer u uw uitstraling van nors naar vriendelijk wenst te veranderen.
Bij de Elzen Kliniek is een persoonlijk behandelplan altijd gebaseerd op de Tipping Point
Approach™. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij
bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven
worden. Het gaat immers over uw gehele gezicht en de uitstraling daarvan en u wilt u zelf
blijven herkennen. Dus welke Tipping Points in welke volgorde en met welke frequentie
aandacht nodig hebben, hangt helemaal af van wat de arts met u in het persoonlijk
behandelplan vastlegt. En dat alles dan natuurlijk toegespitst op uw unieke situatie. Want het
mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf.

Waarom kiezen voor Elzen Kliniek?

Veiligheid staat voorop!
De oprichtster van de Elzen Kliniek, Dr. Helga van den Elzen is gespecialiseerd in het creëren van de juiste uitstraling en de ontdekker van de Tipping Point Approach™. Met 25 jaar ervaring en 40.000 behandelingen is dr. Van den Elzen een autoriteit op het gebied van injectables. De Elzen Kliniek is de enige professionele kliniek in Nederland die zich alleen en volledig richt op injectables.

We werken met een klein betrokken team en hebben veel persoonlijke aandacht voor u. Alle leden van ons team zijn professioneel opgeleid en hebben een passie voor het vak.

Iedereen is uniek
Bij ons bent u geen nummer. We bouwen een waardevolle relatie op met elkaar. Een persoonlijk consult hebt u altijd met de arts zelf. Het is goed om u te zien als u praat, lacht, denkt en beweegt. Precies zoals de mensen om u heen u ook zien. U hoeft alleen maar te vertellen wat u stoort aan uw gezicht als u in de spiegel kijkt.

Registraties, certificeringen en diploma’s
Wij realiseren ons als geen ander dat het hier nog steeds gaat om een medische behandeling. Dat betekent dat wij er alles aan doen in systemen en protocollen om uw veiligheid te waarborgen. En dat doen wij al 15 jaar voor ruim 5.000 tevreden cliënten. Voor uw veiligheid hebben wij alle registraties, certificeringen, diploma’s die van belang zijn.

Elke behandeling is gebaseerd op wetenschap. De artsen en verpleegkundigen bij de Elzen Kliniek zijn allen BIG-geregistreerd. Onze artsen zijn geregistreerde cosmetisch artsen volgens de NVCG en dr. Helga van den Elzen is één van de 82 cosmetisch artsen KNMG. Daarnaast zijn we de enige gespecialiseerde injectableskliniek gecertificeerd met het ZKN-keurmerk.

Cliënttevredenheid KliniekenMonitor

Onafhankelijk onderzoeksbureau Bosgra Onderzoek voert jaarlijks een cliëntervaringsonderzoek uit onder cliënten. Het onderzoek wordt op een uniforme en wetenschappelijk verantwoorde wijze uitgevoerd onder duizenden cliënten van verschillende klinieken in heel Nederland. Bosgra Onderzoek maakt met haar KliniekenMonitor de kwaliteit van zorg transparant. Wij doen graag mee aan dat onderzoek omdat het ons inzicht geeft in hoe onze cliënten onze zorg ervaren.

De Elzen Kliniek scoort in het meest recente onderzoek uitzonderlijk hoog: totaalindruk van de kliniek wordt beoordeeld met een 9,2. Dat is niet alleen hoger dan het landelijk gemiddelde, maar ook nog eens het allerhoogste cijfer van alle klinieken in Nederland.

Beste Kliniek volgens Elsevier Weekblad

Elsevier Weekblad heeft de Elzen Kliniek dit jaar, net als in 2019, het stempel ‘als beste beoordeeld’ gegeven in het grote jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van particuliere klinieken. In het onderzoek Beste Klinieken van 2020 vergelijkt Elsevier Weekblad de kwaliteit van de zorg in particuliere klinieken. Voor de analyse is gebruik gemaakt van 248 indicatoren die klinieken jaarlijks verplicht moeten aanleveren bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en bij het Zorginstituut Nederland. Deze keer zijn 66 klinieken in het onderzoek opgenomen. Wij zijn één van de 6 hoogst scorende ZKN-klinieken.

Het hele team van de Elzen Kliniek is enorm trots, en gaat gewoon door om in de dagelijkse praktijk deze prachtige scores steeds weer opnieuw waar te maken voor u. Want u als cliënt staat bij ons op nummer één.

Voor

Na

“Ik stoorde me al jaren aan mijn neus, maar dacht dat een operatie nodig was.”

Dit is er gedaan

We vulden de neusbrug en de punt van de neus met een filler.

Resultaat

“Ik heb nu een mooie rechte neus die optisch een stuk kleiner lijkt.”

Neuscorrectie voor- en na-foto’s

Voor een indruk van mooie resultaten van onze behandelingen met neusfillers en andere
voorbeelden van behandeling volgens onze Tipping Point Approacht™ kunt u voor- en na-
foto’s bekijken. Iedereen heeft een eigen wens, verhaal of achterliggende gedachte.

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.

Bel mij voor het maken van een afspraak

Op werkdagen binnen 24 uur gebeld

Persoonlijke gegevens
Bestaande klant?
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

Contactgegevens

Elzen Kliniek
Cattenhagestraat 6
1411 CT Naarden-Vesting

Telefonische bereikbaarheid

035 205 00 45
06 55 11 66 44 (in geval van nood).

info@elzenkliniek.nl

Pers- en mediacontact

pers@elzenkliniek.nl

Social media Elzen Kliniek

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van
09.00 uur tot 17.00 uur.
Woensdagavond om de 14 dagen van
18.30 uur tot 21.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.