NIEUW bij de Elzen Kliniek! – SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging op wetenschappelijke basis

skinceuticals

We zijn ontzettend blij dat wij – na veler verzoek – huidverzorgingsproducten kunnen aanbevelen ter aanvulling op onze bestaande behandelingen (peelings & injectables). De beste producten, gebaseerd op wetenschap. Precies waar wij als kliniek voor staan.

 

Regelmatig kregen wij de vraag wat we aanbevelen op gebied van huidverzorging. Met de prachtige huidverzorgingslijn van SkinCeuticals hebben we daar nu het juiste antwoord op. Een productlijn die gebaseerd is op wetenschap en ontwikkeld door de besten in hun vak. Om deze ontwikkeling te vieren én je kennis te laten maken met deze mooie producten houden wij t/m 30 april 2023 een speciale ‘Skincare Voorjaarsactie’! Meer informatie over deze actie, vind je hier.

Huidverzorging als aanvulling op injectables en peelings

Onze injectables-behandelingen zijn gericht op volume, stevigheid en ontspanning van spieren. Onze peelings op het verbeteren van de huidstructuur. De producten van SkinCeuticals fungeren als een mooie toevoeging op deze behandeling(en). De producten…:

  • … optimaliseren een duurzaam resultaat van injectables en peelings;
  • … laten de huid frisser ogen;
  • … werken preventief tegen huidveroudering;
  • … beschermen je huid optimaal.

Zo geniet jij dus meer en langer van een optimale uitstraling!

 

 

Skincare – de juiste partner

Je weet wellicht dat wij vaak zeggen dat dé oplossing voor het ‘gladder’ krijgen van de huid, niet enkel ligt in het aanbrengen van crèmes. Het gezicht bestaat namelijk uit drie lagen. De botstructuur, de spieren en vet. De huid is de ‘icing on the cake’. Wil je structureel iets aan de ‘gladheid’ van je huid veranderen? Dan adviseren wij veelal met injectables naar een gewenst resultaat te werken. Dit neemt niet weg dat de juiste verzorging van de huid – de zogenaamde ‘toplayer’ – ook een onmisbare schakel is. Het is als een huwelijk, het één kan niet zonder de ander 😉.

Een goed huwelijk is evenwichtig. Oftewel, in balans. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar de meest geschikte partner, met de beste producten. Producten van de volgende generatie die de gezondheid en de schoonheid van de huid optimaliseren. In SkinCeuticals hebben we die gevonden. Een leider op het gebied van geavanceerde huidverzorging, ondersteund door wetenschap. Zoals de Elzen Kliniek dat op gebied van injectables is. SkinCeuticals sluit met deze productlijn dus perfect aan bij onze visie en onze behandelingen.

Wetenschappelijk onderzoek

De formules komen voort uit tientallen jaren onderzoek naar o.a. huidkanker en hebben geleid tot cruciale doorbraken in antioxidanten. De geconcentreerde formules met pure, actieve ingrediënten hebben bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen. De klinische huidverzorging, gemaakt in de VS, wordt gebruikt door dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en medi-spa’s voor dagelijkse thuiszorg en om esthetische procedures aan te vullen. De producten zijn geformuleerd om tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen.

 

skinceuticals prevent

Je kunt wel merken dat wij enthousiast over ons nieuwe productaanbod zijn! Wij hopen dat jij net zo enthousiast wordt en dat het een welkome bijdrage kan leveren aan een gezonde en schone huid en een optimale uitstraling. En natuurlijk aan dat lekkere gevoel dat daarbij hoort! Om je de beste mogelijkheid te bieden kennis te maken met deze producten houden we t/m 30 april 2023 een Skincare Voorjaarsactie.

Klik op deze link voor meer informatie over deze actie!

Meer weten over de producten van SkinCeuticals?

Wij komen graag met je in contact. Je kunt ons bereiken via 035-6991515 of cc@elzenkliniek.nl.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak