Blog dr. Helga van den Elzen | Verbeter je uitstraling, gebruik je gezicht


Hoe wil jij overkomen op anderen? Wat wil jij uitstralen? Iedereen wil aantrekkelijk zijn. Dat genereert economisch, sociaal en in de liefde het meeste succes. Maar vaak wordt gedacht dat aantrekkingskracht alleen draait om een mooi en jong gezicht.


Het klopt dat je gezicht je meest belangrijke lichaamsdeel is. Het is het eerste dat mensen zien, en het eerste waarop zij jou beoordelen. Maar het is een vergissing te denken dat er alleen wordt gekeken naar schoonheid en jeugdigheid.

dr-helga-van-den-elzen-3

 

 

"Wie grip heeft op zijn gezicht, kan er optimaal gebruik van maken"

 

 


Waar het in werkelijkheid om gaat, is uitstraling. Een goede uitstraling en sociaal aantrekkelijk zijn, dat wordt in deze tijd steeds belangrijker dan alleen seksueel aantrekkelijk zijn.

Aan de hand van jouw uitstraling bepalen mensen of ze met jou in zee gaan. In een fractie van een seconde bepalen jouw gezicht en mimiek of de ander jou sympathiek, betrouwbaar, competent of aantrekkelijk vindt. Wist jij dat je hier een grote mate van invloed op kunt uitoefenen? Iedereen heeft bepaalde talenten in zijn gezicht. Die kun je benutten om de allerbeste versie van jezelf neer te zetten. Ook als je verandert door veroudering. "Wie grip heeft op zijn gezicht, kan er optimaal gebruik van maken om succes te krijgen op welk gebied dan ook."

De Elzen Kliniek brengt je uiterlijk in harmonie met je innerlijk. Op een natuurlijke wijze. Wij bewaken de eigenheid van je gezicht en geven het de optimale uitstraling.

Elke behandeling is gebaseerd op wetenschap. Dr. Helga van den Elzen is de grondlegster van injectables in Nederland en een internationale autoriteit op haar vakgebied.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de ervaringen van dr. Helga van den Elzen om te zetten in een boek. Dit najaar zal het boek waarschijnlijk worden uitgebracht. 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of