De natuurlijke liquid facelift van Monique in FAB Magazine

Download het artikel

Wie: Monique Genot (45)
Wat:  Liquid facelift
Waar: Elzen Kliniek, Naarden
Kosten: € 2.100,-

 

"Ik ben zo blij met het resultaat. Het is echt een cadeautje aan mezelf. Oké het kost veel geld, maar het is het waard.”

 

 

 

De liquid facelift

De truc van een natuurlijke liquid facelift is om de huid niet zozeer anders of dikker te maken, maar de natuurlijke stevigheid van het gezicht te herstellen. Dat betekent dat er niet op één plek een filler wordt aangebracht, maar dat er ook in het gebied eromheen onderhuids een minimale hoeveelheid vulling verspreid wordt. Dr. Helga van den Elzen van de Elzen Kliniek in Naarden heeft daar een speciale 3D-waaiertechniek voor ontwikkeld, waardoor het effect nog natuurlijker is. De biologisch afbreekbare filler zal binnen een jaar geleidelijk verdwijnen. De risico’s - denk aan een allergie of infectie - zijn volgens deskundigen beperkt.

"Ik ben zo blij met het resultaat. Het is echt een cadeautje aan mezelf. Oké het kost veel geld, maar het is het waard.”

Waarom?

Omdat ze er zo vermoeid uitzag, onderging Monique een half jaar geleden een liquid facelift. “Een vriendin had zo’n liquid facelift laten doen en dat was heel mooi geworden. Dat wilde ik ook, want mijn gezicht was een beetje ingevallen. Zonder er lang over na te denken, heb ik de afspraak bij dezelfde kliniek gemaakt. Voor risico’s of een onnatuurlijk effect was ik niet bang, omdat ik zo’n goed voorbeeld had. Mijn wangen, neuslippenplooi en een plooitje in mijn kin zijn opgevuld met niet-permanente fillers, die mij door de arts werden geadviseerd. Ik ben zo blij met het resultaat. Het is echt een cadeautje aan mezelf. Oké het kost veel geld, maar het is het waard.”

Hoe ging het?

“Zelf denk ik niet dat ik te ver zou gaan. Er goed uitzien vind ik belangrijk, maar het moet wel natuurlijk blijven. In principe is het goed zo. Maar ik wil dit resultaat wel graag behouden, dus een volgende behandeling komt er zeker. Het is zo gebeurd en de pijn valt mee.” 

Blij mee?

“Niemand zag iets onnatuurlijks aan me. Wel kreeg ik opeens veel complimenten. Vriendinnen vonden me er uitgerust uitzien en een collega constateerde dat ik er alleen maar jonger op werd. Dus ja, ik zou zo’n behandeling zo weer doen, want er is niets engs aan. In mijn omgeving reageert niemand negatief op het feit dat ik iets aan mijn gezicht heb laten doen. Ik kom er dan ook rond voor uit. Waarom niet? Je wordt ouder en dat moet je accepteren. Maar ik wil graag mooi ouder worden. Hierdoor krijg ik niet zozeer een jongere, maar wel een mooiere versie van mezelf. Ik merk ook dat ik mijn zelfvertrouwen er door is toegenomen.”

Feedback

"'s Avonds voelde mijn gezicht een beetje zwaar, maar dat was de volgende dag weg. Op een klein plekje na, dat ik gemakkelijk kon camoufleren, ben ik niet blauw geworden. Ik ben ook gewoon aan het werk gegaan.”

Bron: FAB Magazine september 2013
Tekst: Annemieke Pot Fotografie: Svenja Kaufmann Haar en make-up: Nikki de Vries

Lees meer over de liquid facelift
Download het artikel (pdf)

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of