In de media

Blog dr. Helga van den Elzen | Dit leren Wes en Yo ons over veroudering

thumb _Wes_en_Yo_130x84px

We willen allemaal oud worden, maar er oud uitzien vinden we erg. Waarom eigenlijk? Wat gebeurt er met je als je ouder wordt? Toevallig lieten Wesley en Yolanthe dit onlangs heel mooi zien.

Lees meer

Artikel in b.Magazine | Het belang van een juiste uitstraling

belang van uitraling

Artikel in b.Magazine. Het belang van een juiste uitstraling. Wat wil jij zien als je in de spiegel kijkt? Zie jij er net zo goed uit als je je voelt? Wat wil je uitstralen? Als je gevoel matcht met wat je ziet, geeft dat een positieve uitstraling. 

Lees meer

Dokter Helga over age management in Gezondheids Radio

Helga 2

Vanavond ging dr. Helga van den Elzen in Gezondheidsnieuws Radio in op age management voor het gezicht met fillers. Ook vertelt ze over de extra bonus die je krijgt als je hyaluronzuur in je huid laat inspuiten. Natuurlijk verdwijnt je rimpel en krijg je het volume van vroeger terug, maar er is een extra cadeau ...

 

Lees meer

De wachtkamer van de Elzen Kliniek in Wacht! Magazine

niuveau

De wachtkamer van de Elzen Kliniek in Wacht!

Lees meer

Dokter Helga 12 juni op de radio: de uitstraling telt, niet de rimpels

Helga 2

Dokter Helga weet raad. Luister donderdag 12 juni 2014 (18.00 - 20.00 uu) naar 'de donderdag date' op Radio 80. Veel mensen klagen over hun eigen rimpels, terwijl die er eigenlijk verrassend weinig toe doen. Een vermoeide of uitgebluste uitstraling en steeds horen dat je er zo moe uitziet, is veel bepalender voor hoe je je voelt ...

Lees meer

Selfie Heleen van Royen in behandelstoel bij dr. Helga in boek Selfmade

Selfie Heleen van Royen

De selfies of selfmades van Heleen van Royen zorgen voor heerlijke opschudding. Haar fotografische zelfonderzoek met meer dan 200 fotos is te zien in het Letterkundig Museum in Den Haag. Ze laten haar kwetsbaarheid én haar tomeloze ambitie zien. Net als in haar werk geeft Heleen zich via haar foto’s open en eerlijk bloot ...

Lees meer

Zet je gezicht op winnen en de wereld lacht je toe

Helga

Sta 's ochtends voor de spiegel in de winnaarshouding: doe je armen omhoog en zet je gezicht op winnen. Het 'winnaarshormoon' gaat omhoog en het stresshormoon daalt. Je gevoel gaat mee met wat je doet en dat heeft direct effect op je omgeving. GZ-psycholoog Frank Ruiters interviewt dr. Helga van den Elzen voor Radio 80.

Lees meer

Tandarts, blijf van botox en fillers af

Helga

Dr. Helga van den Elzen reageert in de Volkskrant: Het lijkt mooi, maar dat is het niet. Dat klinkt hard, maar met 20 jaar ervaring, gecombineerd met een artsenopleiding en een artistiek oog, zijn injectables iets totaal anders dan een rimpel opvullen of wat spiertjes lamleggen, waarvoor je volgens 'Beugels en Botox' slechts 3 hersencellen nodig zou hebben.

 
Lees meer

Annemarie Postma: Dr. Helga zorgt voor de optimale versie van mezelf

Annemarie Postma

Annemarie Postma in Glossy: ‘Ik krijg sinds kort een beetje hulp van cosmetisch arts Dr. Helga van den Elzen uit Naarden. Dat doet zij zó ontzettend knap met zoveel liefde voor mijn eigen gezicht en mijn authenticiteit dat het er volstrekt natuurlijk uit blijft zien. Dr. Helga weet zó goed wat ze moet doen om je de optimale versie van jezelf te laten zijn.

Lees meer

TV-tip: 10xBeter ouder worden met Margriet Zegers en dr. Helga

Margriet Zegers

10xBeter! Eindelijk een tv programma dat laat zien dat ouder worden hand in hand gaat met gelukkig en waardevol ouder worden. 27 november 2013 is het woord aan oud hockey international Margriet Zegers (1954). In het programma krijgt Margriet haar jaarlijkse touch-up fillerbehandeling van dokter Helga. Wo 27 november 2013 | 19.23 uur | Nederland 2 | 10xBeter (NTR)

Lees meer

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of