Dokter Helga 12 juni op de radio: de uitstraling telt, niet de rimpels


foto-gezondheidsradio

Serie radio interviews

Dr. Helga vertelt in 'de donderdag date' op Radio 80 over boeiende onderwerpen zoals het facial feedback systeem, hoe ons oerbrein reageert als we iemand voor het eerst zien, age management, wallen onder je ogen, een onvriendelijke of vermoeide uitstraling en hoe je die met botox en fillers kunt ombuigen.

Donderdag 12 juni 2014 (18.00 - 20.00 uur)
De uitstraling telt, niet de rimpels

Veel mensen klagen over hun eigen rimpels, terwijl die er eigenlijk verrassend weinig toe doen. Een vermoeide of uitgebluste uitstraling en steeds horen dat je er zo moe uitziet, is veel bepalender voor hoe je je voelt en hoe je op anderen overkomt. Het gaat om het totaalplaatje en niet om de rimpels. Aan het totaalbeeld is gelukkig verbluffend veel te doen met botox en fillers. Subtiele veranderingen die een wereld van verschil maken. Ook het laten zien van zelfvertrouwen speelt een belangrijke rol. We kunnen veel doen om ons uiterlijk te laten matchen met hoe we ons van binnen voelen.

Over de donderdag date

Het interview wordt uitgezonden tijdens de donderdag date/gezondheidsradio van Radio 80. Gezondheidsradio geeft jou wat je nodig hebt om te weten hoe jij optimaal fit, gezond en mooi kunt blijven. Het programma bevat drie ingrediënten: interviews over gezond leven, gezondheidsnieuws en feelgood muziek. Zo hoor je interviews met deskundigen en therapeuten, zoals: Geiske de Ruig, Helga van den Elzen, Jetske Ultee, Mathijs Vrieze, Richard de Leth en Gert Schuitemaker. De presentator van 'de donderdag date' is GZ-psycholoog Frank Ruiters.

Klik hier en beluister alle uitzendingen

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of