Actualiteit | Een 'tweede huid’?


Misschien heeft u het bericht ook wel voorbij zien komen. Amerikaanse wetenschappers hebben een ‘tweede huid’ ontwikkeld. Deze huid zou rimpels en wallen onder de ogen kunnen verminderen. 


Deze ‘rimpelverminderende huid’ is ontwikkeld door wetenschappers van M.I.T. en Harvard en dat zijn serieuze wetenschappers. Deze tweede huid is gemaakt van chemicaliën die veilig zijn voor gebruik, volgens de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit. De wetenschappers brengen twee lagen aan op de huid, waarmee ze een elastische, draagbare laag van polymeer creëren en daarmee een normale jonge huid nabootsen. Ze hebben het getest op wallen en het blijkt een bijzonder mooi resultaat te geven.

Dr. Helga van den Elzen: "Dit soort ontwikkelingen volgen wij altijd met veel belangstelling. Het is geweldig wat deze wetenschappers gedaan hebben. Een soort pleister over een oude, verslapte huid en hup, weg wallen. Ook al is dit een eerste stap in een heel ontwikkelingsproces. Ik denk dat het een elegante, snelle oplossing is ook al is het tijdelijk. Geweldig voor een feestje of een belangrijk moment in je leven.

tweede-huid-onderzoek

© Printscreen Youtube

Is het dé oplossing? Ik weet het niet. Natuurlijk spelen ook je spieren en je botafbraak een belangrijke rol in het verouderingsproces, niet alleen je huid.

Maar de vraag waar ik vooral mee blijf zitten: hoe is het nou als je die huid er dan weer afhaalt, want hij kan niet permanent op blijven zitten? Word je daar dan niet een beetje depressief van, want je hebt in één klap die wallen weer terug. Wat doet dat met je zelfvertrouwen?

Je innerlijk en uiterlijk in balans betreft je hele gezicht. De mimiek, de botopbouw en ook de huid. Bij de Elzen Kliniek helpen we je om op een subtiele manier een positievere uitstraling te krijgen. Niet met een extra huidlaag, maar door het versterken van de punten in het gezicht die dat nodig hebben".

Dr. Van den Elzen werkt al meer dan 20 jaar als cosmetisch arts en heeft al meer dan 30.000 behandelingen uitgevoerd. Met haar visie, Tipping Point Approach en ervaring bewaakt ze uw eigenheid en geeft ze u de mooiste versie van uzelf – met onzichtbaar maatwerk.

Bron: Nu.nl

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of