Actualiteit | IGNITE meeting: een feest van herkenning


De Galderma IGNITE meeting: een internationaal event waarvoor de top injectable artsen wereldwijd waren uitgenodigd. Tijdens dit speciale event werden de nieuwste ontwikkelingen op injectable-gebied gedeeld. Voor dr. Helga van den Elzen, die als enige Nederlandse arts aanwezig was, vormden deze een feest van herkenning.

foto_consult_elzen_kliniek
Het vakgebied van injectables evolueert door de vele mogelijkheden. Tijdens het event werd dit des te meer duidelijk. Alles draait om de cliënt en het resultaat, zover waren we. Maar waar we vroeger alleen keken naar rimpels, kijken we nu verder dan dat: uitstraling. Dat vergt expertise, een focus op de specifieke behoefte van de cliënt, en aandacht voor veiligheid.

 

"Het komen tot de juiste uitstraling is een vak apart"

 

Dr. Helga van den Elzen ziet deze ontwikkeling terug bij haar cliënten: “Het gaat niet om iemand mooier maken, maar om iemand de juiste uitstraling te geven. Cliënten willen de uitstraling die bij hen past, met behoud van de eigenheid van het gezicht. Dat vergt meer dan alleen naar de buitenkant van het gezicht kijken. Wat je aan de buitenkant ziet, wordt voor een groot deel bepaald door wat er onder je huid zit: je botstructuren, het onderhuids vetweefsel en (de mate van) veroudering. Door te kijken naar wat deze factoren betekenen, voor de harmonie en het evenwicht van het gezicht als geheel, kun je inspelen op de behoefte van de cliënt.

Het komen tot de juiste uitstraling is een vak apart, waarover ik veel met internationale collega’s heb gesproken. Dit vergt beheersing van de juiste technieken, het gebruik van de juiste producten op de juiste plaats en diepte, een sterk anatomisch oog, de juiste opleiding en veel ervaring. Maar bovenal moet je je realiseren dat een gezicht meer is dan de optelsom van de losse elementen. Alleen zo behoudt het gezicht de eigenheid en krijgt je als cliënt optimale veiligheid en resultaat”.

Dr. Van den Elzen werkt al meer dan 20 jaar als cosmetisch arts en heeft al meer dan 30.000 behandelingen uitgevoerd. Met haar visie, Tipping Point Approach en ervaring bewaakt ze uw eigenheid en geeft ze u de mooiste versie van uzelf – met onzichtbaar maatwerk.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of