Actualiteit | Officiële status voor cosmetische geneeskunde


Cosmetische geneeskunde krijgt ook in Nederland een officiële status. De Erasmus Universiteit biedt dermatologen de keuze om zich te bekwamen in de cosmetische geneeskunde. Dr. Helga van den Elzen, die al jaren vakgenoten opleidt en traint, is blij met dit nieuws. 


De oprichter van de Elzen Kliniek, dr. Helga van den Elzen, is specialist in het toepassen van injectables en heeft meer dan twintig jaar ervaring. “Cliënten moeten kunnen vertrouwen op hun artsen. Cosmetische geneeskunde is een vak apart, je moet echt over specialistische kennis beschikken om het op een juiste manier toe te passen.

foto_dr_helga_in_actie_in_spreekkamer_300x194

 

"Het biedt de cliënt houvast voor de keuze van de juiste kliniek"

 

 

Het waarborgen van de kwaliteit binnen ons vakgebied is van groot belang. Steeds meer mensen durven de mooiste versie van zichzelf te laten zien en maken gebruik van medisch-cosmetische ingrepen. De beschermde status van cosmetisch arts biedt de cliënt houvast voor de keuze van de juiste kliniek.”

Kwaliteitskeurmerk

De Elzen Kliniek beschikt als enige in fillers en botox gespecialiseerde kliniek over het ZKN Keurmerk. Het kwaliteitskeurmerk voor klinieken, waarmee u bij ons kunt rekenen op optimale zorg. Tijdens de laatste audit eind 2015 is de Elzen Kliniek bekroond met het predicaat ‘zeldzaam goed’.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of