Actualiteit | Robbie Williams vanavond bij RTL Late Night over fillers?


Robbie Williams maakt er geen geheim van: hij heeft onlangs Botox- en fillerbehandelingen gehad. Ook zijn kin is behandeld, vertrouwde hij toe aan de Daily Mail. Benieuwd hoe dat eruitziet? Vanavond is Robbie te gast in RTL Late Night.

 


Botox en fillers zijn bij bekende mannen geen taboe meer. Dat weten we van onze eigen Ronald de Boer en ook Robbie Williams doet er niet moeilijk over. Hij is het perfecte voorbeeld van agemanagement: niet uit alle macht proberen er als 20 uit te zien, maar wel subtiele aanpassingen doen om ouder te worden op een manier die bij je past. Precies wat de mannelijke cliënten van de Elzen Kliniek ook willen.

In de Elzen Kliniek komen ook mannelijke cliënten voor een behandeling. Sommige om hun strenge blik een beetje minder zwaar te maken, andere om hun dunne lippen iets meer volume te geven om weer lekker te kunnen zoenen en weer andere om iets aan hun vermoeide blik te laten doen. De Daily Mail laat duidelijk zien wat Robbie heeft laten doen. 

Vanavond schuift hij aan bij Humberto Tan om zijn nieuwe album 'The Heavy Entertainment Show' te promoten. Zullen de recente veranderingen aan zijn gezicht ook onderwerp van gesprek zijn? We gaan het zien!

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of