Actueel | Twee behandelingen, drie zetels erbij?


Wat kan een lijsttrekker beter doen in aanloop naar 15 maart: een wetsvoorstel indienen of werken aan zijn/haar uitstraling? Het is goed mogelijk dat een injectable op de juiste plek een extra zetel oplevert. We stemmen namelijk vooral met onze ogen. 

Laten we onze stem echt beïnvloeden door het uiterlijk van politici? Reken maar. De beelden die we zien op televisie en social media, spelen mee in ons oordeel over deze personen. Het eerste bewijs hiervoor werd jaren geleden geleverd, toen televisie nog maar net populair was. Het debat Nixon versus Kennedy.

Verliefd op Kennedy

Kennedy, toen nog betrekkelijk onbekend, werd na één televisiedebat een superster. Televisiekijkend Amerika viel als een blok voor zijn jonge, frisse kop, afgezet tegen het ongeschoren gezicht van Richard Nixon met zijn dunne lippen en kringen onder zijn ogen. Radioluisteraars, die precies hetzelfde debat hoorden, vonden Nixon eigenlijk beter! Zoveel impact heeft uiterlijk. Nixon had een hardnekkig boevenimago, maar ook Kennedy maakte vele misstappen en had twijfelachtige connecties. Dat hij daarmee wegkwam, is in elk geval deels toe te schrijven aan zijn uiterlijk. De ronde wenkbrauwen en de zachtere gezichtstrekken van iemand met voldoende onderhuids vet gaven hem een vriendelijke, energieke uitstraling.

Een bovengemiddeld uiterlijk helpt je verder, ook in het zakenleven. Een investering in een krachtiger uitstraling is daarom zo gek nog niet. Zeker als het je stemmen oplevert.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of