Behandeling uitgelicht | Harmonie tussen innerlijk en uiterlijk


Wanneer we ouder worden, verandert ons gezicht: het verliest haar volume, frisheid en energieke uitstraling. Je voelt je jong maar je gezicht vertelt iets anders. Je innerlijk is niet meer in harmonie met je uiterlijk.


Naarmate we ouder worden, raken we juist datgene wat we aantrekkelijk vinden om te zien vaak kwijt: onze jeugdige uitstraling. Natuurlijk zijn rimpels niet fijn, maar het gaat niet om rimpels. Het gaat om onze uitstraling. Het beeld wat we van onszelf hebben klopt niet met het beeld in de spiegel.

Aan twee belangrijke elementen kun je zien hoe oud iemand is: de vorm van het gezicht en de huid (zie de afbeelding). De vorm van je gezicht verandert namelijk. Enerzijds positief, want je gezicht wordt iets langer, minder rond, en dat registreren we (onbewust) als wijzer en geloofwaardiger. Anderzijds negatief, je krijgt schaduwen, deuken, slapte en kwabjes: dat past niet bij vitaal en energiek.

Je botten, zoals je jukbeen, kaak en oogkas bepalen voor een belangrijk deel de vorm van je gezicht en die is weer belangrijk voor je hele uitstraling. Je kaaklijn veroudert, omdat het kaakbot slinkt. Je slapen vallen in en je wangen zakken een beetje uit. De huid wordt als het ware een maatje te groot voor het bot en verliest daardoor haar stevigheid.

moeder_dochter_vorm

De Elzen Kliniek maakt van uw innerlijk en uiterlijk weer één. Op een natuurlijke wijze. Wij bewaken de eigenheid van uw gezicht en geven het de optimale uitstraling. Of het nu gaat om een betrouwbare, sympathieke, aantrekkelijke of competente uitstraling.

Dr. Helga van den Elzen maakt gebruik van injectables. Elke behandeling is gebaseerd op wetenschap. Dr. Helga van den Elzen is de grondlegster van injectables in Nederland en een internationale autoriteit op haar vakgebied. De Elzen Kliniek is als enige injectables kliniek gecertificeerd met het ZKN-keurmerk.

Is dit iets voor jou? Kijk op www.elzenkliniek.nl of neem contact op via telefoonnummer 035 - 699 15 15 en vraag informatie.

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of