Cosmetisch arts geen fantasietitel


De Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de overheid zijn in het laatste stadium van een lang traject om van de titel cosmetisch arts een officieel erkend medisch specialisme te maken. Daar zijn opleiding, ervaring, expertise en professionaliteit een essentieel onderdeel van. Wanneer deze titel officieel geregistreerd is mag niet iedereen zich zomaar cosmetisch arts noemen. De Elzen Kliniek is blij dat het eindelijk bijna zover is.


ZKN

Maar de Elzen Kliniek gaat nog een stap verder om de veiligheid, kwaliteit en expertise van uw behandeling te waarborgen. Als cosmetisch arts heb ik een team bestaande uit een plastisch chirurg, een internist en een dermatoloog, die hun jarenlange expertise en kennis ter beschikking stellen om up-to-date, veilige en uitstekende kwaliteit van behandeling te leveren. En daar heb je als cliënt recht op.
Om deze reden hebben wij ook als enige gespecialiseerde kliniek in fillers en botox reeds 8 jaar lang het ZKN keurmerk, waarbij we bij de laatste audit (oktober 2015) het predicaat ‘zeldzaam goed’ kregen.
En daar zijn alle medewerkers van de Elzen Kliniek enorm trots op!

Kijk hier waarom een ZKN keurmerk ook voor u belangrijk is.
http://www.zkn.nl/consumenten/over-zkn/zkn-keurmerk-/


Auteur: Dr. Helga van den Elzen

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of