Een behandeling uitgelicht | Kwabjes weg met fillers


Rimpelwangen, ingevallen wangen, hamsterwangen, kwabjes of hangwangen. Ze zorgen er allemaal voor dat je er wat minder vitaal en uitgerust uitziet, dan je je vaak voelt. Wat nu?


De kwabjes, deukjes en rimpels in ons wanggebied, geven een verouderde of vermoeide uitstraling. Terwijl jij energiek en gezond bent, zie je dat niet in de spiegel of blijkt uit de opmerkingen uit je omgeving dat je uitstraling heel anders is. 

Grofweg zijn er drie soorten wangen te onderscheiden: rimpelwangen, ingevallen wangen en hangwangen (zie de afbeelding). Deze verschillende uitingsvormen vinden o.a. hun oorzaak in het ouder worden. Je botten, waaronder het kaakbot, slinken en het onderhuids vetweefsel neemt af. De huid verliest als het ware haar ondersteuning en zo ontstaat er slapte. Het resultaat: je mooie wang- en kaakgebied gaan rimpelen, worden wat bobbelig en verliezen hun stevigheid.

test-hangwangen-kwabjes-hamsterwangen

Gelukkig bestaat er een effectieve oplossing met fillers voor alle drie de soorten wangen, waardoor jij het gewenste resultaat krijgt. Met de Tipping Point Approach identificeren we de essentiële punten in het gezicht waardoor het hangen, invallen of rimpelen wordt veroorzaakt. En door de juiste techniek te gebruiken en op de juiste plek te behandelen, bereiken we met een filler – zoals Hyaluronzuur of lichaamseigen vet – een natuurlijk, liftend en verstevigend effect. Dit zorgt weer voor jeugdige en strakkere contouren. Je kunt weer laten zien wie je bent, met een natuurlijke en vitale uitstraling. 

Is dit iets voor jou? Kijk op www.elzenkliniek.nl en doe de wangen en kwabjes test, of neem contact op via telefoonnummer 035 - 699 15 15 en vraag informatie.

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of