Elzen Kliniek de top in rimpelklinieken volgens Consumentenbond


De Consumentenbond heeft zijn laatste testresultaten voor rimpelklinieken bekendgemaakt. De Elzen Kliniek behoort tot de top van Nederland. Een geweldig resultaat!

kwaliteitslogo's_elzen_kliniekIn het onderzoek zijn 42 Nederlandse rimpelklinieken kritisch beoordeeld op verschillende aspecten rondom een behandeling met injectables (fillers & Botox). Daarbij werd onder andere gekeken naar de behandelingsprocedure, informatie die wordt verstrekt, of de arts die de ingreep uitvoert BIG-geregistreerd is en ook zelf het oriëntatiegesprek doet en hoe de nazorg is geregeld. Ook is bekeken welke middelen worden gebruikt. Omdat het Ministerie van Volksgezondheid permanente fillers afraadt vanwege het risico op blijvende complicaties was het maximaal aantal punten voor een kliniek te halen wanneer ze alleen tijdelijke middelen aanbiedt aan nieuwe patiënten.

De Elzen Kliniek kreeg een testoordeel (CB-index) van maar liefst 92 punten van de Consumentenbond. Hiermee behoren we tot de top drie van beste rimpelklinieken van Nederland.

Weging van de aspecten

Patiënteninformatie: 30%
Aspecten behandeling: 30%
Gebruik injectables: 20%
Overige aspecten: 20%

In steeds meer klinieken kun je een rimpelbehandeling laten uitvoeren. Een rimpelbehandeling is een relatief kleine ingreep met een groots effect. Wel vraagt deze ingreep om veel ervaring en vakmanschap. Daarom is het een veilig en vertrouwd idee dat de Consumentenbond onze kliniek als zeer goed heeft getest op het gebied van injectables.

Klik hier voor de samenvatting (pdf) van het onderzoek.
Klik hier als u het hele onderzoek wilt lezen op de website van de Consumentenbond (helaas alleen toegankelijk voor leden).

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of