Ervaringsdeskundige | Een warmere, zachtere uitstraling dankzij de liquid facelift


Jess van Stuijvenberg vindt het helemaal niet erg om ouder te worden. Dat ze niet het jonge, open gezicht heeft van haar dochter, prima. Maar er was een tijd dat Jess er echt somber uitzag, dat ze zichzelf niet meer in haar spiegelbeeld herkende. Een subtiele liquid facelift bleek toen een gouden greep. 

 

“Ik zie er nog steeds uit als mezelf.”

"Zeven jaar geleden zat ik in een moeilijke periode, wat helaas ook zijn sporen had achtergelaten in mijn gezicht. Ingevallen wangen, een vermoeide oogopslag ... Ik was mezelf niet meer. Na een bezoek aan de website ben ik bij de Elzen Kliniek gaan praten. De eerste kennismaking voelde als een warm bad. De medewerkers stelden me op mijn gemak en ik had vertrouwen in de arts. Een liquid facelift bleek de beste optie. Ik besloot het te laten doen.   

De behandeling viel reuze mee. Ik was goed voorbereid, wist precies wat er ging gebeuren. Het was volkomen pijnloos. De arts werkte met een bijna militaire precisie aan het door haar beoogde eindresultaat. Een resultaat dat voor mij echt het verschil heeft gemaakt. Ik zag er meteen beter uit. Uitgeruster, vrolijker. Het was de eerste aanzet voor een positief effect waar ik nog steeds de vruchten van pluk.

Hoe dat komt? Ik voel me sinds die behandeling meer mezelf. Ik ben er niet overdreven jong uit gaan zien, maar de liquid facelift maakte mijn uitstraling warmer en zachter. Dit heeft enorm veel voor mij betekend. Ik was weer blij met wat ik 's ochtends in de spiegel zag, ging beter voor mezelf zorgen en werd zelfverzekerder. Ook maakte ik makkelijker contact met anderen. Dat ik geen hangende ogen meer heb en een vriendelijker blik, daar ben ik tot op de dag van vandaag blij mee. 

Twee keer per jaar ga ik terug. Soms is er helemaal geen behandeling nodig, een andere keer krijg ik een kleine touch-up. De arts bepaalt welk punt in het gezicht iets opgevuld moet worden en welk punt je juist met rust moet laten. Mensen zien niet aan mij dat ik iets heb laten doen, maar ik krijg nog regelmatig complimenten. En het mooie is: ik zie er nog steeds uit als mezelf, want het gebeurt heel subtiel. Dokter Van den Elzen is in dat opzicht een kunstenaar.”

"Jess kwam bij mij met de vraag: help mij om er goed uit te blijven zien, op een manier die past bij mijn eigen leeftijd. Haar dochter was er ook bij. Hierdoor hadden we een bijzonder gesprek. Als je de foto's van Jess en haar dochter vergelijkt, kun je heel goed zien hoe een gezicht veroudert. Dat er schaduwen en deukjes ontstaan en dat de vloeiende lijnen, kenmerkend voor een jong gezicht, langzaam verdwijnen. Bij Jess was de Tipping Point Approach duidelijk de enige manier om aan haar wens te voldoen. Veroudering gaat niet om één rimpel of groef of lijn, het is net een zoekplaatje ‘zoek de 10 verschillen’. Door de juiste Tipping Point te behandelen, herstel je vorm en jeugdigheid. Door subtiel op verschillende plaatsen in het gezicht vulling aan te brengen, zijn de schaduwen en deukjes verminderd, en dat levert een frissere en energieke uitstraling op. Precies zoals ze graag wil."


Dr. Helga van den Elzen

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of