Like, share & win dé behandeling die bij jou past t.w.v. € 1.550,- of meer!

facebook-actie-elzen-kliniek

 

Wat je moet doen

Om mee te doen moet je de Facebook pagina van de Elzen Kliniek leuk vinden (liken) en deze actie op je eigen Facebook pagina delen (sharen). De like, share & win actie loopt tot en met 28 februari 2013. De winnaar maken we op 1 maart 2013 bekend via Facebook.

Dr. Helga van den Elzen - meer dan 20.000 injectablebehandelingen

De behandeling wordt uitgevoerd door dé autoriteit op het gebied van injectables: Dr. Helga van den Elzen. Met meer dan 20.000 injectablebehandelingen op haar naam ben je bij haar verzekerd van de beste kwaliteit en een natuurlijk resultaat. Niet opgespoten, geen Barbie, maar een stralend uiterlijk dat precies bij jou past. De mooiste versie van jezelf. Bekijk hier de verbluffende resultaten.

Wat is de waarde van de injectablebehandeling die ik kan winnen?

Net zoveel als nodig is om jou de uitstraling te geven die perfect bij jou past. Voorafgaand aan de behandeling heb je een persoonlijk consult met Dr. Helga van den Elzen zelf. Zij wil je zien als je praat, lacht, denkt en beweegt. Precies zoals de mensen om je heen je ook zien. Je hoeft haar alleen maar te vertellen wat je graag wilt zien als je in de spiegel kijkt. Met een scherp cosmetisch oog analyseert Dr. Helga jouw gezicht en legt je precies uit waar het bij jou aan ligt. En belangrijker, hoe ze de natuur kan ombuigen en welk (natuurlijk) resultaat je mag verwachten. Na het consult weet je ook exact wat de waarde is van de behandeling die je hebt gewonnen. Om een voorbeeld te geven: een liquid facelift behandeling heeft een vanaf prijs van € 1.550,- en kan zomaar oplopen tot een nog hoger bedrag.

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of