Oproep modellen neuslippenplooi voor klinische studie


Let op:

We hebben inmiddels voldoende modellen voor deze klinische studie. Aanmelden is niet meer mogelijk. Je kunt je wel bij ons opgeven voor toekomstige studies. Mail een duidelijke foto van je gezicht naar info@elzenkliniek.nl. Let er op dat je neutraal kijkt en niet lacht. Zet in het onderwerp dat het gaat om ‘aanmelding model’ en vermeld je geboortedatum, adres en telefoonnummer.

Rimpelvuller voor de neuslippenplooi

De Elzen Kliniek in Naarden-Vesting is op zoek naar mensen die een redelijk tot zeer goed zichtbare neuslippenplooi hebben en die willen meedoen aan een klinische studie. De behandeling is gratis.

elzen_kliniek_neuslippenplooi_modellenoproep

Wat wordt er onderzocht?

De producent brengt een nieuwe filler op de markt. Het gaat om een tijdelijke filler op basis van hyaluronzuur, het belangrijkste bestanddeel van veel rimpelvullers.  De producent wil meer informatie verzamelen over hoe effectief de nieuwe filler is en hoe tevreden je bent met het resultaat. Om dit te kunnen testen is de Elzen Kliniek geleid door Dr. Helga van den Elzen op zoek naar mannen en vrouwen die:

  • 18 jaar of ouder en gezond zijn.
  • Het laatste halfjaar geen behandeling met injectables, laser of een facelift hebben gehad een redelijk tot zeer goed zichtbare neuslippenplooi hebben.

Wat gebeurt er?

  • De eerste afspraak is een uitgebreid consult met Dr. Helga van den Elzen. Zij legt de studie uit en vertelt welk resultaat je mag verwachten.
  • Tijdens de 12 maanden studieperiode ga je vijf keer naar de Elzen Kliniek, voor consult en controle.
  • Tijdens de 12 maanden studieperiode laat je niets aan het onderste tweederde deel van je gezicht doen: geen laser, nieuwe inspuitingen of facelift.

Aanmelden

Mail een duidelijke foto van je gezicht naar info@elzenkliniek.nl. Let er op dat je neutraal kijkt en niet lacht. Zet in het onderwerp dat het gaat om ‘neuslippenplooi’ en vermeld je geboortedatum, adres en telefoonnummer. N.a.v. de foto bekijkt Dr. Van den Elzen of je in aanmerking komt voor het initiële consult. Er wordt op korte termijn een afspraak met je gemaakt.

Elzen Kliniek, Cattenhagestraat 6, 1411 CT Naarden-Vesting, info@elzenkliniek.nl, T 035 699 15 15, www.elzenkliniek.nl

Lees ook het artikel in De Gooi- en Eemlander van 16 oktober 2012

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of