Patricia Adan winnaar Facebook actie: hoe ziet ze eruit?


Ze won onze like, share & win actie. Een behandeling ter waarde van € 1.550,- of meer. Net zoveel als nodig was om haar weer uitstraling te geven die perfect bij haar past. Patricia hield een dagboek bij. Lees haar verslag en zie hoe ze er nu uitziet.

liquid-facelift-patricia adan

13 februari 2013 - Like, share and win

Met griep op bed maar met telefoon bij de hand, een berichtje van de Elzen Kliniek: Like, share and win een behandeling die bij jou past. Na een derde blik in de spiegel besluit ik dat het tijd is voor een bericht terug.

'De zwaartekracht had bezit van m’n gezicht genomen, een frisse blik zou zeer welkom zijn en 'Face'book valt op z’n plaats. Ik besluit te liken'

3 maart 2013 - Gewonnen!

Een telefoontje van Martine d’Hooghe, pr manager van de Elzen Kliniek. Ik heb gewonnen! Ongeloof, ik win nooit iets … Er ontstaat een mooi gesprek over vormgeven. “De relatie tussen mijn werk als ontwerper en dat van de kliniek als vormgever van gezichten heeft parallellen. Zorgvuldig en stapsgewijs te werk gaan, de relatie tussen binnen en buitenkant is belangrijk en die moeten elkaar aanvullen.”

'Blijf het razend spannend vinden om me in dit proces te begeven, het is wel je gezicht, kan er niet even een trui over aan doen'

15 maart 2013 - Consult

Een eerste afspraak in Naarden-Vesting met Dr. Helga van den Elzen en Elianette van Limburgh om te bespreken wat een stappenplan zou kunnen worden. Mooie dames, ook om te zien. Uitwisseling van gedachten over hoe je je van binnen voelt en over wat je ziet als je in de spiegel kijkt. Daar zit nogal wat verschil tussen.

'Mijn gezicht kon de stappen die ik in mijn hoofd maakte niet bijbenen. De zwaartekracht won het van de vitaliteit. En helaas betekende weinig spek op de botten ook een smal bekkie'

Over hun advies en mijn tegenprestatie om het proces te beschrijven kan ik uitgebreid nadenken

11 april 2013 - Het fundament

Ik ga ervoor al weet ik nog niet of me dat gaat bekomen. Een uitgebreid stappenplan is zorgvuldig doorgenomen, mijn gezicht is uitgebreid gefotografeerd. Werk aan de winkel! Tijd voor een eerste botox en filler. De onderlegger als het ware, je gezicht ontspannen en opvullen. Ik ben ontspannen totdat de filler een gevoelig punt raakt. Ik wil graag meteen resultaat zien, het voelt aan alsof ik niet meer over mijn wangen kan kijken. Mijn omgeving ziet niets ...

We maken een vervolgafspraak, voor die tijd bel ik twee keer. Heb mijn twijfels over het resultaat en mijn linker wang blijft pijnlijk.

25 april 2013 - Onder de indruk

Misschien wel de beste afspraak tot nu toe. Deze keer blijkt de professional ten ene male. Ik ben onder de indruk van de manier waarop Helga uitgebreid de tijd neemt om eigenlijk 'niets' te doen. 'Je gezicht heeft tijd nodig om te volgen wat je hoofd besloten heeft', zegt dokter Helga. Dat je niet meteen kunt zien waar mijn gedachten zijn vind ik niet erg. Dat mijn linker gezichtshelft vreemd en pijnlijk aanvoelt na de fillers, alsof het niet van mij is, wel. Ik had me op iets anders verheugd.

In deze fase is rust een belangrijke factor. Respect voor de balans in je gezicht vraagt tijd. We besluiten om die tijd te nemen voordat een volgende stap gezet wordt. Wat hebben ze nu voor prijswinnaar aan hun fiets hangen ...


14 mei 2013 - De echte prijs ophalen

Heb nu echt het gevoel dat ik m’n prijs ga ophalen, de eerste stappen leken onderzoek. Deze dag zal er zichtbaar iets veranderen. De fillers krijgen de functie van wat extra spek op de botten, de kilo’s die ik er met eten niet aan krijg.

Mijn gezicht wordt gebruikt als schetspapier om een ideale contour op aan te geven. Ik ben uitgebreid gewaarschuwd voor zwelling en blauwe plekken. Wie mooi wil zijn … Als ik in de stoel ga liggen heb ik uitzicht op de Kerktoren. Het is vier uur. Ik concentreer me en sluit mijn ogen. Als ik ze weer opendoe is het kwart over vier. Ik voel me een hamster die in een kwartier tijd de hele wintervoorraad heeft opgegeten. Het was een pijnlijke bevalling. Het aantal verdovingsspuiten leken er oneindig veel, mijn gezicht wordt geboetseerd. Ik zeg dat ik dit nergens anders zou durven.

Heb het wel gedaan en na een kwartier kan ik weer gewoon praten. Mijn gezicht voelt alsof er een botsing is geweest, de fillers als klontjes suiker onder mijn huid.

Ook nu is rust een belangrijke factor. Die neem ik en zie verschil als ik in de spiegel kijk.

26 mei 2013 - Voelt goed

De suikerklontjes onder mijn huid zijn gesmolten mijn gezicht voelt egaal aan. Bijzonder om te merken dat ik dacht enorme veranderingen te gaan zien, er is slechts een subtiel, maar aantrekkelijk verschil en dat voelt zo goed.

'Heb het gevoel dat we er nog net helemaal zijn, de oude ‘trekken’ zijn door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd en uiteraard niet gelijk verdwenen'

De volgende afspraak staat in de agenda. Dan zet dokter Helga de punten op de i. Ik kijk ernaar uit. Wordt vervolgd.

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of