Angst voor een cosmetische behandeling?

Dat u angst voelt bij de start van een cosmetische behandeling vinden wij bij de Elzen Kliniek heel normaal. Wij stellen u graag gerust door u goed uit te leggen hoe de diagnose wordt bepaald en hoe uw behandelplan er uit zal gaan zien. Wij gaan namelijk erg zorgvuldig met uw angst om, ook al hoeft u niet bang te zijn. U bent in gekwalificeerde en veilige handen van onze bekwame artsen en verpleegkundigen. Blijft u de angst toch voelen? Dan houden wij hier uiteraard rekening mee tijdens de behandeling.

Begrip voor uw angst

Sterker nog, we vinden het alleen maar prettig als u aangeeft dat u angstig bent. In dat geval gaan we samen met u op zoek naar de behandeling die past bij wat u graag wilt, maar waarbij we ook in acht nemen waar u zich zorgen over maakt. De uitkomst van die zoektocht kan ook zijn dat u toch geen behandeling aandurft, als u hier echt heel bang voor bent. Of we nemen slechts een kleine stap. Het is voor ons namelijk belangrijk dat u vertrouwen heeft in de behandeling en het daaropvolgende resultaat.

Tipping Point Approach

Het opstellen van uw diagnose en het behandelplan gaat altijd in samenspraak met u. Dr. Helga van den Elzen is niet het type cosmetisch arts die u gaat vertellen wat er allemaal niet goed is aan uw gezicht. U kent uw eigen gezicht het beste. Het is een samenwerking tussen u, uw gezicht en de arts die nader wordt uitgewerkt in de door dr. Van den Elzen ontwikkelde Tipping Point Approach.

Veilige producten

We begrijpen het als u, ondanks alle moeite die wij doen om u gerust te stellen, nog steeds een beetje bang blijft voor de behandeling die u te wachten staat. Bang dat u onherkenbaar wordt, dat er iets misgaat, of dat andere mensen kunnen zien dat uw gezicht een behandeling heeft ondergaan. Deze angst is heel normaal en wij nemen dit ook altijd serieus. Daarom werken wij altijd met de wetenschappelijk onderbouwde en op uw gezicht afgestemde Tipping Point Approach, de door dr. Helga van den Elzen ontwikkelde methode die zorgt voor de juiste uitstraling.

Behandelplan Elzen Kliniek

Overweegt u een cosmetische behandeling met injectables? Maar vindt u het toch nog wat eng om hieraan te beginnen? Wij geven u graag meer informatie over onze unieke behandelwijze, de Tipping Point Approach, uiteraard geheel vrijblijvend. En indien u de stap wil zetten naar een behandeling bij de Elzen Kliniek, dan maken wij graag een eerste afspraak met u voor een uitgebreid consult.

Overige nieuwsberichten

Share the secret

Gun jij jouw vrienden en relaties dezelfde beleving? Dat waarderen wij zeer. Daarom trakteren wij bij elke aanbeveling. Je ontvangt een cadeaubon van €50 voor elk persoon die je tipt over de Elzen Kliniek

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

In onze rubriek ‘Even voorstellen…’ maakt u kennis met de medewerkers van de Elzen Kliniek. Zo komt u tijdens uw behandeling in contact met ons medisch team. En een van de personen die u dan kan treffen, is onze verpleegkundige Jacqueline Loo. Wij stellen u graag aan haar voor.

Een stralende huid tijdens de feestdagen

Een stralende huid tijdens de feestdagen

De Elzen Kliniek staat erom bekend dat we onze cliënten helpen aan een mooie, frisse en natuurlijke uitstraling door middel van de Tipping Point Approach. Maar ook tijdens de feestdagen is het natuurlijk belangrijk voor u om te kunnen stralen en onbezorgd te kunnen genieten. En daarom geven we u een aantal aanvullende huidtips die u direct toe kunt passen voor een feestelijke uitstraling.

Regio

Botuline toxine:
’t Gooi, Gooise Meren, Bussum,
Naarden, Blaricum, Laren, Huizen,
Amsterdam, Almere, Soest,Baarn,
Bilthoven, Amersfoort, Utrecht

Fillers:
 t GooiGooise MerenBussum,
 NaardenBlaricumLarenHuizen
AmsterdamAlmereSoestBaarn
BilthovenAmersfoortUtrecht