De juiste uitstraling dankzij dr. Van den Elzen

Cliënten van de Elzen Kliniek willen er uitzien zoals zij zich voelen. Bij het eerste bezoek aan dr. Helga van der Elzen blijkt dat dit niet altijd goed tot uiting komt in hun uitstraling. Dr. Van den Elzen gaat daarom bij haar diagnose altijd op zoek naar de juiste match tussen innerlijk en uiterlijk. Als mensen een cosmetische ingreep overwegen, betekent dit namelijk meestal niet dat zij een ander uiterlijk willen. Zij willen uitstralen wie zij van binnen zijn zonder ingrijpende veranderingen in het gezicht.

Dat ‘iets aan het gezicht laten doen’ gelijkstaat aan ontevreden zijn met het uiterlijk, is een van de grootste misvattingen binnen de cosmetische wereld. Vaak zijn we als mensen heel tevreden over ons uiterlijk, maar is er soms wel iets dat we graag anders zouden zien. Of beter gezegd: beter passend bij hoe we ons van binnen voelen.

De juiste uitstraling

Over het algemeen wil eigenlijk niemand een heel ander gezicht. Vaak zijn we best wel tevreden met wat we zien in de spiegel, maar misschien zijn er bepaalde dingen waar we niet helemaal tevreden mee zijn: een vermoeide uitstraling, donkere wallen of een frons. Er zijn kleine onderdelen die we graag anders zouden willen zien, zonder dat het hele gezicht verandert door een cosmetische ingreep.

“Bij de Elzen Kliniek zorgen we er juist voor dat u alleen maar meer uzelf wordt.”

En daar hoeft u dus ook niet bang voor te zijn als u een bezoek aan onze kliniek overweegt. U loopt na een zorgvuldige diagnose en behandeling niet met een onherkenbaar gezicht de deur uit. Integendeel: bij de Elzen Kliniek zorgen we er juist voor dat u alleen maar meer uzelf wordt.

Dr. Van den Elzen: “Ik vraag cliënten daarom vaak om een foto mee te nemen waarvan zij vinden dat ze er leuk opstaan. Dat neem ik dan als uitgangspunt. En ik verander alleen de uitstraling door middel van de wetenschappelijk onderbouwde en door mij ontwikkelde Tipping Point Approach.”

De juiste diagnose bij de Elzen Kliniek

Bent u niet helemaal tevreden met de uitstraling van uw gezicht? Heeft u bijvoorbeeld een vermoeide blik of een frons waar u niet blij mee bent? En overweegt u daarom een behandeling met injectables?

U kunt bij de Elzen Kliniek altijd geheel vrijblijvend contact opnemen voor nadere informatie of voor het plannen van een eerste consult. Wij leggen u graag uit wat de door dr. Van den Elzen ontwikkelde Tipping Point Approach inhoudt en wat deze unieke behandelwijze voor u kan betekenen. Zo kunt u er weer uitzien zoals u zich voelt. Dat is voor ons het allerbelangrijkste.

Overige nieuwsberichten

Share the secret

Gun jij jouw vrienden en relaties dezelfde beleving? Dat waarderen wij zeer. Daarom trakteren wij bij elke aanbeveling. Je ontvangt een cadeaubon van €50 voor elk persoon die je tipt over de Elzen Kliniek

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

In onze rubriek ‘Even voorstellen…’ maakt u kennis met de medewerkers van de Elzen Kliniek. Zo komt u tijdens uw behandeling in contact met ons medisch team. En een van de personen die u dan kan treffen, is onze verpleegkundige Jacqueline Loo. Wij stellen u graag aan haar voor.

Een stralende huid tijdens de feestdagen

Een stralende huid tijdens de feestdagen

De Elzen Kliniek staat erom bekend dat we onze cliënten helpen aan een mooie, frisse en natuurlijke uitstraling door middel van de Tipping Point Approach. Maar ook tijdens de feestdagen is het natuurlijk belangrijk voor u om te kunnen stralen en onbezorgd te kunnen genieten. En daarom geven we u een aantal aanvullende huidtips die u direct toe kunt passen voor een feestelijke uitstraling.

Regio

Botuline toxine:
’t Gooi, Gooise Meren, Bussum,
Naarden, Blaricum, Laren, Huizen,
Amsterdam, Almere, Soest,Baarn,
Bilthoven, Amersfoort, Utrecht

Fillers:
 t GooiGooise MerenBussum,
 NaardenBlaricumLarenHuizen
AmsterdamAlmereSoestBaarn
BilthovenAmersfoortUtrecht