We hebben wat te vieren: een 9,2 voor onze kliniek

Voor het 2e jaar op rij scoren we in de Landelijke Klinieken Monitor van Bosgra een 9,2. Wij bedanken onze cliënten voor deze prachtige score voor de totaalindruk van onze kliniek!!

Uit het cliëntervaringsonderzoek Landelijke Klinieken Monitor, uitgevoerd door BOSGRA Onderzoek, geven onze cliënten ons een dikke 9. Een 9,2 om precies te zijn. Dit is een gemiddelde opgemaakt uit informatievoorziening, bejegening behandelaar, behandeling, nazorg en totaalindruk van de kliniek. Het landelijke gemiddelde is een 8,5. De Elzen Kliniek scoort met een 9,2 dus maar liefst 0,7 hoger!

Wij voeren dit onderzoek jaarlijks uit om te weten hoe onze cliënten onze zorg ervaren. De rapportcijfers variëren van een 8,9 tot en met een 9,3. Dat geeft ons niet alleen een hoog gemiddelde, maar zorgt ook voor een hoge Net Promotor Score (82). Dit betekent dat cliënten ons zeer graag aanbevelen bij vrienden en familie.

Wij zijn heel trots dat we ‘de beste van de klas’ zijn en willen u hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij blijven onze best doen om ervoor te zorgen dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst wij zo’n mooi rapportcijfer van u verdienen.

Na de feestdagen ook een mooie uitstraling Ook na de drukke feestmaand is het van belang goed voor uzelf en uw huid te blijven zorgen. Maar ook om aan een mooie natuurlijke uitstraling te werken. Voor een blijvend resultaat en een natuurlijke uitstraling die bij u past, is het mogelijk om een behandeling volgens de Tipping Point Approach te ondergaan. Bij deze unieke en wetenschappelijke methode, die helemaal op uw situatie en uw wensen wordt gediagnostiseerd, worden fillers en/of injectables gebruikt. U kunt hierbij gegarandeerd uw natuurlijke zelf blijven, maar dan in een stralende en frissere versie. Wilt u meer informatie over de TPA-methode van de Elzen Kliniek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Overige nieuwsberichten

Share the secret

Gun jij jouw vrienden en relaties dezelfde beleving? Dat waarderen wij zeer. Daarom trakteren wij bij elke aanbeveling. Je ontvangt een cadeaubon van €50 voor elk persoon die je tipt over de Elzen Kliniek

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

In onze rubriek ‘Even voorstellen…’ maakt u kennis met de medewerkers van de Elzen Kliniek. Zo komt u tijdens uw behandeling in contact met ons medisch team. En een van de personen die u dan kan treffen, is onze verpleegkundige Jacqueline Loo. Wij stellen u graag aan haar voor.

Een stralende huid tijdens de feestdagen

Een stralende huid tijdens de feestdagen

De Elzen Kliniek staat erom bekend dat we onze cliënten helpen aan een mooie, frisse en natuurlijke uitstraling door middel van de Tipping Point Approach. Maar ook tijdens de feestdagen is het natuurlijk belangrijk voor u om te kunnen stralen en onbezorgd te kunnen genieten. En daarom geven we u een aantal aanvullende huidtips die u direct toe kunt passen voor een feestelijke uitstraling.

Regio

Botuline toxine:
’t Gooi, Gooise Meren, Bussum,
Naarden, Blaricum, Laren, Huizen,
Amsterdam, Almere, Soest,Baarn,
Bilthoven, Amersfoort, Utrecht

Fillers:
 t GooiGooise MerenBussum,
 NaardenBlaricumLarenHuizen
AmsterdamAlmereSoestBaarn
BilthovenAmersfoortUtrecht