Maatregelen Coronavirus (COVID-19)
Gezien de stand van zaken rondom het Coronavirus (COVID-19) is ook de Elzen Kliniek met ingang van heden tot en met 28 april 2020 gesloten..

Wij zetten altijd al uw veiligheid op de eerste plaats. En juist ook in dit geval. Het team van de Elzen Kliniek zal voor ieders veiligheid en gezondheid tot en met 28 april 2020 de behandelingen uitstellen.

Dat betekent dat wanneer u een afspraak bij ons heeft tussen 16 maart en 28 april 2020, deze niet door zal gaan. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om een nieuwe afspraak te plannen na 6 april.

 De opgelegde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid zijn niet overdreven. Ook de dringende adviezen van de Federatie Medisch Specialisten nemen wij ter harte. Om de stijging van het aantal besmettingen tot stilstand te brengen is het noodzakelijk dat we ons onthouden van sociale contacten. Alleen op deze manier is de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen.

 Zorg goed voor uzelf en uw naasten de komende tijd. Wij vertrouwen erop dat de landelijke maatregelen ertoe zullen leiden dat het virus snel tot stilstand komt en hopen u over enige tijd in goede gezondheid terug te zien.
We vragen uw medewerking en danken u voor het begrip.

Meer informatie
Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar zoals u van ons gewend bent op nummer 035 – 699 15 15. Heeft u een medische vraag, dan kunt u bij spoed of calamiteiten buiten kantooruren contact opnemen met nummer 06 55 11 66 44.

Kijk voor meer informatie over het Coronavirus (COVID-19) op de website van het RIVM.

Elzen kliniek logo