Wat is het schoonheidsgeheim van Heleen van Royen

Openhartig gesprek in nieuw boek ‘Moeder, dochter, minnares’

‘Heleen ziet er altijd goed uit. Natuurlijk wordt ze iets ouder maar ze heeft nog steeds die mooie uitstraling. Het lijkt of de tijd heeft stilgestaan’. Bijna niemand weet dat Heleen daar de hulp voor heeft ingeroepen van Dr. Helga van den Elzen. Ze kennen elkaar al 18 jaar, Heleen van Royen en Helga van den Elzen. Heleen geeft in haar nieuwe boek Moeder, dochter, minnares een onthullende inkijk in haar schoonheidsgeheim.

Dr. Helga’s vakmanschap en talent

Maar liefst dertien bladzijden lang vraagt Heleen Helga het hemd van het lijf in het hoofdstuk Gesprek met mijn botoxarts. Volgens Heleen is dit ‘Een ode aan de vooruitgang en aan Helga’s vakmanschap en talent’. Veel onderwerpen passeren de revue. Het verschil tussen botuline toxine en fillers, hoe je een succesvolle uitstraling krijgt en dat het verstandig is om vroeg te beginnen. Heleen is nu grootmoeder maar ze kwam al op haar 37e bij Helga, vanwege haar ‘wasbeerogen’. Een vermoeid gezicht met diepliggende ogen en donkere kringen eronder. Sindsdien volgt Heleen van Royen Helga, zegt ze. ‘Zonder Helga zou ik niet de vrouw zijn die ik nu ben.’ Ze richt zich tot Dr. Helga van den Elzen en zegt: ‘Je bent een vrouw naar mijn hart: ondernemend en doortastend.' 

De gewenste uitstraling
Het gesprek wordt ook persoonlijk. Dr. Helga vertelt over haar moeder, haar auto-ongeluk en waarom ze het diagnostisch systeem de Tipping Point Appoach™ heeft ontwikkeld. Deze unieke methode zorgt ervoor dat de identiteit van het gezicht behouden blijft en dat er alleen wordt gesleuteld aan de gewenste uitstraling. Dr. Helga: ‘Die mag fris en levendig zijn en moet matchen met je persoonlijkheid.’ Daarbij: ‘Ik kan je niet jonger maken, maar ik kan je wel helpen om op een vriendelijke manier ouder te worden.’ Heleen: ‘Je bent altijd heel eerlijk, daar hou ik van.’ Uiterlijke kenmerken beïnvloeden de manier waarop anderen jou onbewust inschatten. 

Bestsellers, XTC en George Michael
Met het boek Moeder, dochter, minnares viert Heleen van Royen twintig jaar schrijverschap. De jubileumbundel bevat columns en persoonlijke lange verhalen, over bijvoorbeeld de dag dat ze haar beide ouders begroef. Ze schrijft over haar eerste keer XTC en over haar bijzondere ontmoeting met George Michael na zijn eennalaatste concert. In totaal verkocht Heleen van Royen tot nu ruim 1,7 miljoen boeken. Bestsellers zoals De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester en Sexdagboek zijn bijna allemaal succesvol verfilmd of bewerkt voor theater.

Wilt u zelf kennismaken met Heleen haar schoonheidsgeheim?

Elzen kliniek logo