Neusfillers

U zoekt voor een goede kliniek voor neusfillers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling met fillers is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Het gaat immers over uw gehele uitstraling en u wilt u zelf blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf.

Wat houdt een behandeling met neusfiller precies in?

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies en daarmee oneffenheden aan de neus effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Maak een afspraak

Doe de uitstralings-analyse

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Hier ziet u hoe een neusfiller de scherpte en oneffenheid van de neus heeft verzacht.
klik op een van de foto's voor meer voor- en na-foto's.

Voor

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.

Elzen kliniek logo