Opnieuw beste kliniek door Elsevier Weekblad 2020

21 maart 2020

Elsevier Weekblad heeft de Elzen Kliniek dit jaar, net als in 2019, het stempel  'als beste beoordeeld’ gegeven in het grote jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van particuliere klinieken.

In het onderzoek Beste Klinieken van 2020 vergelijkt Elsevier Weekblad de kwaliteit van de zorg in particuliere klinieken. Voor de analyse is gebruik gemaakt van 248 indicatoren die klinieken jaarlijks verplicht moeten aanleveren bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en bij het Zorginstituut Nederland.

Deze keer zijn 66 klinieken in het onderzoek opgenomen. Wij zijn één van de 6 hoogst scorende ZKN-klinieken. En daarover vertellen we u graag meer.

De resultaten van het onderzoek bieden inzicht in hoeverre een kliniek, ten opzichte van het landelijk gemiddelde, voldoet aan de voorwaarden om goede en veilige zorg te leveren. Oftewel of een kliniek zorgvuldig werkt. Het eindoordeel voor de Elzen Kliniek is 4 bollen, de maximaal te behalen score. De Elzen Kliniek steekt dus met kop en schouders boven de rest van Nederland uit.

Lees hier verder over het onderzoek.

Elzen kliniek logo