Traangoot filler behandeling

U overweegt het opvullen van traangootjes en zoekt daarvoor een goede kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een traangoot behandeling met fillers is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden.

Maak kennis met onze Tipping Point Approach™ 

Zo’n persoonlijke behandelplan, waarvan het opvullen van traangootjes een onderdeel kan zijn, is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. Deze unieke werkwijze is door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld en noemen wij de Tipping Point Approach™. Hiervan is de basis dat we naar het gehele gezicht en vooral uw uitstraling  kijken. U wilt u zelf natuurlijk wel blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven is uzelf.

Wat zijn traangootjes?

Een traangoot is het gebied tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang . De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Door de traangootjes op te vullen verdwijnt de schaduw onder de ogen.

Wat betekent een traangootbehandeling met fillers voor u?

Bij een behandeling met fillers voor de traangoot maken wij gebruik van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in onze huid, het bindweefsel en het zenuwstelsel. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen.

Maak een afspraak

Doe de uitstralings-analyse

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Hier een voorbeeld van het effect van het opvullen van traangootjes. Er is een wezenlijke verandering opgetreden met behulp van hyaluronzuur.
Klik op een van de foto's voor meer voor- en na-foto's van traangoot filler behandelingen.

Voor

Na

Benieuwd naar uw persoonlijke behandelplan?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.

Elzen kliniek logo