Facial Management Training

Meer impact en succes door het managen van je uitstraling


 

Uitstraling: de een heeft het van nature, de ander niet. Pech hebben dus? Nee, zeggen de deskundigen. Je uitstraling is maakbaar. En als je eenmaal weet waar je op moet letten, liggen zakelijk én persoonlijk succes op je te wachten.

facial-management-margriet-zegers-quote

Die impact maak je voornamelijk met je gezicht. Je gezicht is het meest publieke deel van jezelf, het is het eerste wat mensen zien. In minder dan een seconde bepaalt iemand onbewust of hij je sympathiek vindt of niet. Die eerste indruk is dus allesbepalend. Als die eenmaal is gemaakt, dan kan je bewuste brein die eerste indruk nauwelijks veranderen. Ontdek daarom de verborgen krachten van je gezicht, gebruik je hidden powers en maak meer impact met je uitstraling.

I Begrijp hoe uitstraling werkt

Wat bepaalt de likeability, credibility en trustability factor van een gezicht?

II Ontdek de verborgen krachten van jouw gezicht

De vorm van jouw gezicht, je mimiek en je authentieke sympathie en geloofwaardigheid factoren.

III Leer hoe je jouw verborgen krachten slim kunt gebruiken en maak de impact die je wilt

Praktische uitstralingstechnieken die je direct kunt gebruiken in je sociale omgang met vrienden, collega's, belangrijke besprekingen, presentaties.

Ontvang als eerste informatie over de Facial Management Training

Wegens het succes van de pilots van de Facial Management training, willen wij de training gaan aanbieden aan een breder publiek. Schrijf je in en ontvang als eerste informatie over de Facial Management Training.

Inschrijven facial management nieuwsbrief

Voor wie

Ambitieuze mannen en vrouwen die graag de regie over hun uitstraling nemen om daarmee succesvol te zijn. Iedereen die slim gebruik wil maken van zijn of haar natuurlijke assets (hidden power) en de impact wil maken die jij wilt. 

Margriet Zegers over de (pilot) training

"In deze huidige tijd kun je vaak zelf de regie in handen nemen en je paden uitstippelen. Mijn functie bij Niehe Media heet 'Manager nieuwe projecten'. Dit past helemaal in de lijn van een nieuw 'beroep' dat door iedereen uitgeoefend kan worden: 'Manager zijn van je eigen uitstraling'. Geweldig, jij en niemand anders bepaalt je uitstraling. Je gezicht is daarbij leading. Met de juiste facial management coach heb je opeens een nieuwe 'functie' die bij bij mij een supersucces is. Dr. Helga is hierbij de absolute topcoach!"

Over dr. Helga van den Elzen | Elzen Kliniek

De Elzen Kliniek in Naarden is specialist op het gebied van botox en fillers. De kliniek is de enige privé-kliniek die geen verzekerde zorg biedt met een ZKN-keurmerk en staat voor een 5 sterrencustomer service. Dr. Helga van den Elzen is oprichter en medisch directeur van de Elzen Kliniek. Zij heeft meer dan 25.000 injectablebehandelingen op haar naam staan, leidt artsen op tot injectable specialist en wordt gezien als key opinion leader in verschillende advisory boards. Dr. Helga behandelt o.a. Margriet Zegers, Heleen van Royen en Annemarie Postma.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of