Wetenschap en onderzoek

Veiligheid voor de cliënt waarborgenGericht wetenschappelijk onderzoek naar injectables

Behandelingen met botox en fillers zijn niet meer weg te denken. De resultaten zijn dan ook verbluffend, mits de juiste producten en vultechnieken worden gebruikt. Met enige regelmaat zijn complicaties met bepaalde soorten fillers in het nieuws. Dr. Helga van den Elzen laat  de veiligheid van de cliënt voorop staan bij cosmetische behandelingen met injectables. Zij werkt dan ook uitsluitend met middelen waarvan de veiligheid en de effectiviteit is bewezen.

Het vakgebied van injectables is relatief jong en er komen steeds nieuwe middelen op de markt. Om die reden voert Van den Elzen wetenschappelijk onderzoek uit naar het effect van nieuwe soorten injectables op huid en lichaam. Hiervoor heeft zij de krachten gebundeld met het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Rotterdam. Met de kennis uit wetenschappelijk onderzoek levert Van den Elzen een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de veiligheid van de cliënt bij cosmetische behandelingen met injectables. Het onderzoek is er ook op gericht om de injectablebehandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de cliënt.

Lopende klinische studie naar de werking van hyaluronzuur

In één van de onderzoeken die nu lopen onderzoekt Dr. Helga van den Elzen de effectiviteit van de werking van hyaluronzuur; het belangrijkste bestanddeel van veel tijdelijke rimpelvullers. Hiervoor behandelt Van den Elzen modellen, gezonde mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder die een redelijk tot goed zichtbare neuslippenplooi (de plooi die van je neus naar je mond loopt) hebben. Klik hier voor meer informatie.Note: voor deze klinische studie zijn de modellen al geselecteerd en behandeld. De effecten van de behandeling worden gedurende 12 maanden nauwkeurig gemonitord en vastgelegd. Het resultaat van het onderzoek wordt in januari 2014 bekendgemaakt.

Note: voor deze klinische studie zijn de modellen al geselecteerd en behandeld. De effecten van de behandeling worden gedurende 12 maanden nauwkeurig gemonitord en vastgelegd. Het resultaat van het onderzoek wordt in januari 2014 bekendgemaakt.

 

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of