Over deze site en disclaimer


Disclaimer

We hopen dat de bezoekers van deze website de informatie die ze hier vinden nuttig en informatief vinden. De informatie wordt alleen aangeboden voor algemene informatieve doeleinden, zonder dat voor de juistheid ervan expliciet of impliciet een garantie wordt gegeven.

Elzen Kliniek is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fouten in de informatie die via deze website toegankelijk is. Elzen Kliniek is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat.

Voor- en nafoto's

Alle voor- en nafoto’s zijn van cliënten van de Elzen Kliniek en geplaatst met hun toestemming. Het is niet toegestaan deze foto’s te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van de Elzen Kliniek.

De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van Elzen Kliniek. Al het beeld- en videomateriaal is gebruikt met expliciete toestemming van onze partners. De informatie van deze website mag gedownload of afgedrukt worden voor persoonlijk gebruik, mits er geen veranderingen aan de pagina's worden aangebracht en mits geen van de pagina's wordt gebruikt in enig ander werk of in enige andere publicatie in welk medium dan ook. Geen van de pagina's van de website van Elzen Kliniek mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.

Deze website is gebouwd door

Mach3Builders
Deze site is volgens W3C standaarden ontwikkeld en is getest op alle gangbare browsers (Internet Explorer 7+, FireFox 2.5+, Safari 3+, Google Chrome lV).

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of