De Elzen Kliniek, al 5 jaar 'Beste Kliniek van NL'

Met onze jarenlange ervaring en unieke methode helpen wij in onze kliniek in Naarden vele duizenden cliënten aan de juiste uitstraling. En aan het gevoel dat daarbij hoort. 

De Elzen Kliniek

Het mooiste vak
Ons vak is het mooiste vak. Omdat wij wezenlijk verschil betekenen voor iemands uitstraling én in hoe iemand zich voelt. Dankzij meer dan 25 jaar behandelen, opleidingen en lesgeven leerde dr. Helga Van den Elzen als geen ander hoe schoonheid, uitstraling en ouder worden anatomisch- en in het brein van mensen werkt. Dit hielp ook bij het vinden van antwoorden en inzichten, om eigen onzekerheden te overwinnen.

Onze missie
Ten tijde van haar eigen zoektocht naar geluk, zelfacceptatie en de juiste uitstraling was de sector nog jong, met onvoldoende aandacht voor veiligheid en langetermijneffecten. Dit startte haar missie deze beter én veiliger te maken. En met succes. Mede door haar inspanningen zijn goede resultaten nu mogelijk met kleine ingrepen die zorgen voor verbetering, maar niet voor een grote verandering. Zo helpt de Elzen Kliniek al jaren vele duizenden cliënten aan de juiste uitstraling. En het gevoel dat daarbij hoort.

beste kliniek

Team

Veiligheid boven alles

Wanneer je kiest voor een cosmetische behandeling wil je zeker weten dat dit veilig kan. Het gaat immers om een medische behandeling. Veelal ook nog eens aan je visitekaartje: je gezicht. Vanzelfsprekend besteedt de Elzen Kliniek hier veel aandacht aan en zijn wij in het bezit van alle benodigde keurmerken. 

Nieuwsoverzicht

Onderhandelen op je werk

Promotie of opslag: soms is het gewoon tijd voor een stap op de loonladder. Wanneer je onderhandelt met je leidinggevende wil je graag goed en krachtig overkomen. Hoe doe je

lees verder »

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dr. Van den Elzen, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”

– Annemarie de Vries-Postma

Werken bij de Elzen Kliniek?

In 2004 opende de Elzen Kliniek voor het eerst haar deuren. Sindsdien hebben wij vele tevreden cliënten verwelkomd. Wij zorgen al 15 jaar voor de juiste eerste en blijvende indruk. En met succes. Want onze trouwste cliënten komen dan ook vanaf begin af aan. Omdat wij blijven groeien zijn wij op zoek naar:

Consulent

Hoe klein een cosmetische ingreep ook is, een medische behandeling is altijd…

Verpleegkundige

De juiste uitstraling kan een wezenlijk verschil maken. Op alle vlakken van het…

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team en hebben we veel persoonlijke aandacht voor jou. Alle leden van ons team zijn professioneel opgeleid en hebben een passie voor het vak. Men komt speciaal voor deze kwaliteit naar de Elzen Kliniek.

Gratis €100.- behandeltegoed cadeau

T/m 30 november krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een PeelingInjectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 30 november je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Boek afspraak