Over ons

Met onze jarenlange ervaring, wetenschappelijke methode en specialistische kennis helpen wij vele duizenden cliënten aan de juiste, natuurlijke en evenwichtige uitstraling. En dat goede gevoel dat daarbij hoort!

Deze aanpak maakt ons al meer dan 5 jaar ‘Beste Kliniek van Nederland’.

Bekijk onze Tipping
Point Approach™

Het gaat om één ding: het beste resultaat!

Ons vak is het mooiste vak, omdat wij verschil maken voor iemands uitstraling én hoe iemand zich voelt. Dankzij meer dan 25 jaar behandelen, opleidingen en lesgeven leerde dr. Van den Elzen hoe schoonheid, uitstraling en ouder worden anatomisch en in het brein van mensen werkt.

Ten tijde van haar eigen zoektocht naar geluk en de juiste uitstraling was de sector jong. Met onvoldoende aandacht voor veiligheid en langetermijneffecten. Ook ontbrak het aan een individuele benadering, met als gevolg dat mensen hun authentieke zelf teveel verloren.

Dit startte haar missie de sector beter en veiliger te maken. Waarbij iemand niet meer afhankelijk is van de voorkeur van een arts, maar waar iemands unieke gezicht, persoonlijke voorkeuren en wetenschap samenkomen in een persoonlijk behandelplan. Zo voorkom je dat iemand een ‘kunstwerk’ van een behandelend arts wordt of een zogeheten ‘beauty mask’ krijgt. Maar gracieus ouder wordt, met behoud van de eigen identiteit.

Mede door haar inspanningen en de door haar ontwikkelde Tipping Point Approach zijn mooie en natuurlijk resultaten mogelijk met kleine ingrepen die zorgen voor verbetering, maar niet voor een grote verandering.

"Niet voor niets al meer dan 5 jaar ‘Beste Kliniek van Nederland’

 Al meer dan 5 jaar wordt de Elzen Kliniek bekroond met de titel ‘als beste beoordeeld’ in het jaarlijks onderzoek van EW. Een garantie voor de kwaliteit en veiligheid van onze kliniek.

Veiligheid boven alles

Wij adviseren al jaren: ga voor kwaliteit. Het gaat immers om een medische behandeling. Veelal aan jouw visitekaartje: je gezicht. Daarvoor kun je het beste terecht bij een professionele kliniek, met de juiste keurmerken en registraties.

Waar je op moet letten bij je keuze voor een kliniek hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Nieuwsoverzicht

Bij onze experts ben je in goede handen

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dr. Van den Elzen, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht en de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Werken bij de Elzen Kliniek?

In 2004 opende de Elzen Kliniek voor het eerst haar deuren. Sindsdien hebben wij vele tevreden cliënten verwelkomd. Wij zorgen al 15 jaar voor de juiste eerste en blijvende indruk. En met succes. Want onze trouwste cliënten komen dan ook vanaf begin af aan. Omdat wij blijven groeien zijn wij op zoek naar:

Consulent

Hoe klein een cosmetische ingreep ook is, een medische behandeling is altijd…

Verpleegkundige

De juiste uitstraling kan een wezenlijk verschil maken. Op alle vlakken van het…

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak