Zomeractie Elzen Kliniek

‘t Best bewaarde geheim van tropisch Glamourland 

Een staatsbezoek in de vochtige hitte van Azië. Een awardshow onder broeierige televisielampen. Of een fotosessie in de brandende zon boven de rode loper van Cannes. Zag u daarbij ooit een jurk met zweetplekken? Of een glimmende bovenlip die steeds weer even subtiel gedept moest worden door de visagist?

Nee, vrouwelijke iconen lijken onaangedaan door de immense temperaturen waaraan zij zich blootstellen. Hoe kan het dat zij verschoond blijven van de gênante situaties waarin wij gewone mensen ons soms bevinden?

Zweetplekken

De gemiddelde dame kan zich in de zomer knap ongemakkelijk voelen. De houding op de terrasstoel wordt verkrampter naarmate het kwik stijgt. Alles om de zilte zweetplekken onder oksels en borsten te verbergen. Om nog maar liever te zwijgen over dat meest intieme plekje, tussen de benen. Kent u die angst voor een vlek wanneer u opstaat? Brazilian wax of niet, we zweten hier allemaal. En de boel wijdbeens laten luchten zoals uw man in zijn shorts is helaas geen optie. Dus, hoe lossen Melania Trump, Kim Kardashian en Monica Bellucci dit op? Dat is het best bewaarde geheim van tropisch Glamourland. 

Zomerse gêne 

Het goede nieuws is: wij kennen dit geheim. En ook u kunt hiervan profiteren. Wilt u zichzelf gedurende de hele zomer bevrijden van gêne? Dat kan, al vanaf € 795,-. Na een bezoek aan onze kliniek kunt ook u zich behaaglijk uitrekken onder de palmbomen en zonder nadenken opspringen uit de loungestoel na die zoete cocktails aan het zwembad. Dat zit een stuk meer ontspannen deze vakantie.

Elzen kliniek logo