Peelings

Niet tevreden met de leeftijd die jouw huid laat zien? Of heb je last van pigmentvlekken, lijntjes of een vale huid? Dan zijn onze peelings iets voor jou! 

Peelings verjongen je huid, waardoor jij er fris en stralend uitziet. Bovendien optimaliseren peelings een duurzaam resultaat van injectables-behandelingen. 

Zo geniet jij dus meer en langer van de juiste uitstraling!

Easy Droxy Peeling

Intensiteit

soft

Dagen herstel: 1

 € 149,-

TCA Peeling

Intensiteit

medium

Dagen herstel: 7-10

€ 325.-

Fenol Peeling

Intensiteit

deep

Dagen herstel: 12-14

€ 2.499.- 

Wat betekent een peeling voor jouw huid?

Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Een nieuwe ‘frisse’ huid komt daarbij boven. Onze peelings hebben vele voordelen. Onze peelings…:

  • … hebben een huidverjongend effect;
  • … werken preventief tegen huidveroudering;
  • … verkleinen je poriën;
  • … verhogen de absorptie van huidverzorgingsproducten;
  • … verbeteren de huidstructuur en;
  • … verminderen pigmentvlekken, acné, een vale huid en fijne lijntjes.
Hierdoor toont jouw huid dus frisser, egaler én jonger!

Welke peelings bieden wij?

Welke peeling het beste bij jou past is afhankelijk van jouw huidtype en doelstellingen. 

De Elzen Kliniek biedt 3 verschillende peelings:

  • Easy Droxy Peeling (soft)
  • TCA Peeling (medium)
  • Fenol Peeling (deep)
Het is belangrijk dat je verantwoord de juiste behandeling ondergaat. Met een medische dermatologische achtergrond is dr. Wang als geen ander in staat jou op verantwoorde wijze te adviseren. En voor jou het beste resultaat te realiseren!

Easy Droxy Peeling - soft

Ook wel bekend als de ‘Party peeling’. Perfect voor bijzondere gelegenheden en geschikt voor alle leeftijden. Na de behandeling is een zichtbaar gehydrateerde huid met een natuurlijke glans direct zichtbaar. Het uiterlijk ‘verfrist’, zonder dat het gezicht vervelt. Dat maakt het de meest toegankelijke peeling uit ons aanbod. 

Deze peeling is zeer geschikt voor behandeling van een fletse en droge- en/of acne-gevoelige huid. De Easy Droxy Peel past dan ook goed binnen een behandelprotocol, gericht op huidverbetering. 

We adviseren deze peeling af en toe te herhalen voor het beste resultaat. Bij herhaling bieden we een korting via een pakketprijs. Informeer naar de mogelijkheden. 

TCA Peeling - medium

 
De Easy TCA® (Pain Control) Peel biedt zeer goede uitkomst bij oneffenheden in het gezicht, zoals een doffe huid, pigmentvlekken, acné of zelfs littekens. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypen en geeft zichtbare en langdurige(re) huidverbetering. 

Het verschil met andere TCA-peelings is dat deze niet in water is opgelost, maar wordt bereid met een zogenaamde base solution. Hierdoor ontstaat een opzettelijke en gecontroleerde ontstekingsreactie. De bovenlaag van de huid wordt afgestoten en een nieuwe, verse huid wordt zichtbaar. 

Een peeling met een hogere intensiteit dan de Easy Drox Peeling, maar met een langduriger resultaat voor jouw huid! Met een medische dermatologische achtergrond is dr. Wang bijzonder geschikt deze behandeling uit te voeren en voor jou het beste resultaat te realiseren.

Wij adviseren de TCA peeling na 8 – 10 dagen te herhalen, tot een maximum van 3 á 4 keer. Bij herhaling bieden we een korting via een pakketprijs. Informeer naar de mogelijkheden. 

Fenol Peeling - deep

Onze Fenol Peeling (Lip & Eyelid) is de lichtste in de categorie diepe peelings en specifiek gericht op lippen en oogleden. De diepste huidlaag wordt bereikt en vervangen door een nieuwe, gladde en strakkere huid! 

Deze peeling zorgt daarmee voor goede structuurverbetering, waaronder lifting en verstrakking van de huid. Terwijl de TCA-peeling met name de oppervlakte egaler en gladder maakt. Een ideale combinatie om vorderende huidveroudering aan te pakken. 

Je moet bij deze deep peeling rekening houden met een hersteltijd van rond de 14 dagen. Enige roodhuid van de huid kan enkele weken aanhouden. Dat maakt deze peeling niet voor iedereen geschikt. Het is van belang deze peeling op verantwoorde wijze uit te voeren. Met een medische dermatologische achtergrond is dr. Wang zeer geschikt deze behandeling uit te voeren en het beste resultaat te realiseren.

Het grote voordeel? Deze peeling is zeer effectief. Over het algemeen is slechts één sessie voldoende om flinke huidverjonging- en verstrakking te realiseren waar je jarenlang plezier van hebt!

Gratis €100.- behandeltegoed cadeau

T/m 30 november krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een PeelingInjectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 30 november je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Boek afspraak