Jouw gezicht,
jouw uitstraling!

Voor een goed resultaat dat bij jouw wensen en de harmonie en jouw gezicht past, kijken onze artsen naar alle punten in je gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

Prijslijst

Wij werken enkel met gerenommeerde merken zoals Juvederm®, Restylane® en Saypha®. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de prijsindicatie, dan lichten wij de mogelijkheden graag toe.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

'Share the secret'

Geef én ontvang €50,- tegoed voor een behandeling naar keuze.
Gun je jouw vrienden en relaties dezelfde beleving? Voor elke persoon die je tipt over de Elzen Kliniek en bij ons client wordt, ontvang jij een cadeau t.w.v. € 50,-. Daarnaast ontvangt ook je vriend/familielid of kennis een cadeaubon t.w.v. € 50.

Ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”

– Annemarie de Vries-Postma

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met veel persoonlijke aandacht voor jou. Alle leden van ons team zijn professioneel opgeleid en hebben passie voor het vak. Men komt speciaal hiervoor naar de Elzen Kliniek.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak