Prijzen

De Elzen Kliniek biedt meer dan alleen losse cosmetische
behandelingen. Wij kijken naar alle elementen in jouw gezicht, het samenspel dat zij spelen en het geheel dat zij vormen: jouw gezicht, jouw uitstraling.

Een persoonlijk behandelplan, waarbij jouw unieke gezicht, persoonlijke voorkeuren en wetenschap samenkomen, geeft jou het beste resultaat!

Onze prijzen

De prijzen van onze behandelingen zijn vergelijkbaar met die van klinieken van de hoogste kwaliteit, met de juiste kwalificaties, keurmerken en bekwame professionele artsen.
  • Consult € 65,-

Hier komen jouw unieke gezicht, wensen en wetenschap
samen in een behandelplan op maat. We identificeren
‘Tipping Points’ die jou het beste resultaat geven en je
ontvangt een prijsopgave.

Onze krachtige tools

Skincare

  • Persoonlijk advies €0,-
  • TPA Relax (Botox®) v.a. €145,-
  • TPA Volume (Fillers) v.a. €349,-
  • Easy Droxy* v.a. €160,-
  • TCA* v.a. €340,-
  • Fenol €2.499,-

*Voor het optimale resultaat raden wij vaak meerdere behandelingen aan. Wij bieden dan pakketprijzen, voor beter én voordeliger resultaat!

Binnen ons vakgebied wordt vaak de nadruk gelegd op ‘snelle oplossingen’ en ‘directe resultaten’. Hoewel dat aantrekkelijk klinkt, is de realiteit complexer. Een wonderbehandeling die jou in een handomdraai 10 jaar jonger maakt is een mythe.

Je huid, gezicht en wensen zijn constant in verandering door factoren zoals veroudering, levensstijl en zelfs seizoenswisselingen. Wij analyseren en monitoren jouw gezicht en uitstraling continu. En stellen een dynamisch behandelplan op maat op, dat met jouw wensen, behoeften en unieke gezichtskenmerken mee verandert.

Met een aanpak die niet alleen gericht is op korte termijn resultaten, maar ook toekomstbestendig is investeer je in een duurzaam fris en stralend resultaat.

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“De Elzen Kliniek heeft mijn carrière verlengd.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”

– Annemarie de Vries-Postma

Lees de ervaringen van anderen

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak