Rimpels opvullen

Zoekt u een kliniek om uw rimpels op te laten vullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling voor het opvullen van rimpels is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Dit plan wordt met de grootste zorgvuldigheid opgesteld aan de hand van onze eigen unieke methode de Tipping Point Approach™. Deze methode is in 15 jaar ontwikkeld door de Elzen Kliniek en gebaseerd op louter wetenschappelijke feitelijkheden.

Wat heeft zo’n behandelplan te maken met uw rimpels?

Veel mensen kijken heel oppervlakkig alleen naar de huid en de plek die behandeld moet worden. Dat is nu precies hoe u medisch anatomisch niet in elkaar zit. Het is namelijk als volgt. Uw gezicht bestaat uit drie lagen. De huid, de spieren en het bot. Ligamenten verbinden deze lagen. Als u ouder wordt verandert uw botstructuur. Uw bot krimpt, waardoor de ligamenten aan de huid gaan trekken. Hierdoor ontstaan kuiltjes, schaduwen, rimpels etc..

Het is bovendien zo dat de plek waar uw rimpel zit vaak niet de oorzaak is van die rimpel. En het probleem zit niet alleen in de oppervlakte maar ook in diepere lagen. Daardoor zit de oplossing in een andere aanpak dan u wellicht zou verwachten. In de structuren onder de huid. Op meerdere lagen en verschillende punten.

Welke punten veroorzaken dan rimpels?

Dat zijn de tien Tipping Points. De meest essentiële punten in uw gezicht die zorgen voor uw uitstraling. En omdat alles dus met elkaar samenhangt en vastzit is een incidentele behandeling op één plek niet voldoende. En levert bovendien zeker niet het effect waarvan u droomt. Een persoonlijk verantwoord en effectief bewezen behandelplan met regelmatige controle en onderhoud volgens de Tipping Point Approach™ is daarom noodzakelijk.

Hieronder ziet u hoe door het opvullen van rimpels de sterke punten naar voren gebracht worden en de minder sterke punten verzacht.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

003-voor-de-behandeling.480x0

Voor

003-na-de-behandeling.480x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.