Share the Secret

Geef én ontvang
€ 50 tegoed
voor een behandeling 

Welkom bij het loyalty programma
van de Elzen Kliniek!

Wij willen het allerbeste voor onze cliënten.
Jij weet dat als geen ander. 

Gun jij jouw vrienden en relaties dezelfde beleving? Dat waarderen wij zeer. Daarom trakteren wij bij elke aanbeveling. Je ontvangt een cadeaubon van €50 voor elk persoon die je tipt over de Elzen Kliniek en die vervolgens een behandeling ondergaat. Daarnaast ontvangt degene die getipt wordt ook een cadeaubon van €50. 

Op deze manier kan je sparen voor een tegoed bij de volgende behandeling of je kan kiezen voor een cadeau van één van onze partners.

Hoe werkt het loyalty programma?

Als jij jouw enthousiaste ervaring met de Elzen Kliniek deelt met jouw relaties, willen we je daar graag voor belonen. Bij deelname aan het loyalty programma 'Share the Secret' ontvangen zowel jijzelf als jouw relatie €50 tegoed die je kan besteden bij een volgende behandeling. Ontvang je liever een cadeaubon van één van onze partners? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. 

  1. Jij deelt jouw enthousiaste ervaring met jouw netwerk.
  2. Als iemand uit jouw netwerk interesse heeft in een afspraak of meer informatie willen ontvangen, deel jij hun contactgegevens met ons. Dat kan je doen via onderstaand formulier. 

  3. Vervolgens nemen wij contact op met jouw relatie. Wij vertellen over onze werkwijze, informeren naar iemands wensen en beantwoorden eventuele vragen. 

Als het daadwerkelijk tot een behandeling komt, ontvangen zowel jij als je relatie €50 tegoed! Of mocht je voorkeur uitgaan naar een cadeaubon, dan mag je daar ook voor kiezen. 

Geef €50 tegoed aan je relatie en kies een cadeau voor jezelf die bij je past!

anti-aging elzen kliniek

T.W.V
€ 100,-

Geef én ontvang €50 tegoed

Cadeaubon Parc Broekhuizen 

Cadeaubon LOTT. Gioielli

Cadeaubon joemerino.com 

Kijk voor aanvullende informatie over het loyaltyprogramma bij de Veelgestelde vragen.
Lees hier alle regels en voorwaarden van het loyaltyprogramma.

Met wie wil jij jouw positieve ervaring bij de Elzen Kliniek delen?

Eigen gegevens:
Ik wil mijn tip over de Elzen Kliniek graag delen met: