Share the secret

Geef én ontvang
€ 50 tegoed
voor een behandeling 

Welkom bij het loyalty programma
van de Elzen Kliniek!

helga-van-den-elzen-share-the-secret.1920x0x0x100

Wij willen het allerbeste voor onze cliënten.

U weet dat als geen ander.

Gunt u uw vrienden en relaties dezelfde beleving? Dat waarderen wij zeer. Daarom trakteren wij bij elke aanbeveling. U ontvangt een cadeaubon van €50 voor elk persoon die u tipt over de Elzen Kliniek en die vervolgens een behandeling ondergaat. Daarnaast ontvangt degene die getipt wordt ook een cadeaubon van €50.

Op deze manier kunt u sparen voor een tegoed bij de volgende behandeling of u kan kiezen voor een cadeau van één van onze partners.

Hoe werkt het loyalty programma?

Als u uw enthousiaste ervaring met de Elzen Kliniek deelt met uw relaties, willen we u daar graag voor belonen. Bij deelname aan het loyalty programma ‘Share the Secret’ ontvangen zowel uzelf als uw relatie €50 tegoed die u kan besteden bij een volgende behandeling. Ontvangt u liever een cadeaubon van één van onze partners? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

  1. U deelt uw enthousiaste ervaring met jouw netwerk.
  2. Als iemand uit uw netwerk interesse heeft in een afspraak of meer informatie willen ontvangen, deelt u hun contactgegevens met ons. Dat kan u doen via onderstaand formulier.
  3. Vervolgens nemen wij contact op met uw relatie. Wij vertellen over onze werkwijze, informeren naar iemands wensen en beantwoorden eventuele vragen.

Als het daadwerkelijk tot een behandeling komt, ontvangen zowel u als uw relatie €50 tegoed! Of mocht uw voorkeur uitgaan naar een cadeaubon, dan mag u daar ook voor kiezen.

Geef €50 tegoed aan uw relatie en kies een cadeau voor uzelf die bij u past!

Geef én ontvang €50 tegoed

T.W.V.
€ 100,-

Cadeaubon Parc Broekhuizen

Cadeaubon LOTT. Gioielli

joemerino-sts

Cadeaubon joemerino.com

Kijk voor aanvullende informatie over het loyaltyprogramma bij de Veelgestelde vragen.
Lees hier alle regels en voorwaarden van het loyaltyprogramma.

Met wie wilt u uw positieve ervaring bij de Elzen Kliniek delen?

Eigen gegevens:
Ik wil mijn tip over de Elzen Kliniek graag delen met: