Skincare – Voorjaarsactie! Ontvang gratis huidverzorgings-advies

skincare

Sinds kort is SkinCeuticals onze nieuwe partner op gebied van Skincare.
Om jou kennis te laten maken met de prachtige producten van SkinCeuticals, organiseren wij t/m 30 april 2023 onze ‘Skincare Voorjaarsactie’!

 

  • € 50,- behandeltegoed bij aanschaf van 2 SkinCeuticals producten*

*Maximaal twee cadeaubonnen per persoon mogelijk. Mogen direct verzilverd worden!

Lukt het niet uiterlijk 30 april 2023 bij ons langs te komen, maar wil je hier wel van profiteren? Neem dan contact op via 035-6991515 of cc@elzenkliniek.nl.

 

 

  • Gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies op onze ‘Skincare Dag’ op vrijdag 14 april

Wegens succes herhaald: onze ‘Skincare Dag’. Op vrijdag 14 april is er een huidverzorgingsspecialist aanwezig, om jou gratis gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies te geven. Waarbij je leert hoe je je huid optimaal beschermt en je huid frisser en gezonder laat ogen! Wil je hier gebruik van maken? Neem contact op via 035-6991515 of cc@elzenkliniek.nl. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Wees welkom, ook voor een spontaan bezoek!
Geen plekje kunnen bemachtigen? Je kunt ook spontaan langskomen. Wij zorgen voor een lekker hapje en een drankje en er is een specialist aanwezig om je te informeren over de productlijn.

Vragen over de producten van SkinCeuticals of de actievoorwaarden van de ‘Skincare Voorjaarsactie’? Neem dan contact met ons op.

We zien je graag op de Skincare Dag op vrijdag 14 april!

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak