Skincare

De prachtige huidverzorgingslijn van SkinCeuticals is nu bij ons in de kliniek verkrijgbaar. De beste producten die:

  • … jouw huid frisser laten ogen;
  • … preventief werken tegen huidveroudering;
  • … jouw huid optimaal beschermen en;
  • … een duurzaam resultaat van injectables en peelings optimaliseren;
Zo geniet jij dus meer en langer van een optimale uitstraling!
 
Wist je al dat wij nu tijdelijk een gratis huidverbeteringsadvies aanbieden?

Prevent

Correct

Protect

Skinscope 
Met de professionele Skinscope huidscan worden fijne lijntjes, rimpels, onderhuidse schade en oneffenheden in het gezicht duidelijk zichtbaar. Soms confronterend, maar altijd belangrijke informatie voor de juiste huidverzorging! 

Resultaat 
Onze cliënt consulente én schoonheidsspecialiste Elisabeth stelt een professioneel en persoonlijk huidverbeteringsadvies samen, geënt op jouw specifieke huidconditie en wensen. En toont je welke producten daar het beste bij passen. Zodat jij jouw huid frisser kan laten ogen en optimaal kunt beschermen! 

Maak een afspraak 
Het gratis huidverbeteringsadvies kun je telefonisch reserveren (035 699 1515) of via onderstaande button. 

 

Gratis huidverbeteringsadvies

Reserveer nu t/m 30 september 2023

Met de zomer in aantocht, is het extra belangrijk goed voor je huid te zorgen. Daarom kun je nu bij de Elzen Kliniek terecht voor een gratis huidverbeteringsadvies.

Je kunt nu een afspraak boeken bij onze cliënt consulente én schoonheidsspecialiste Elisabeth. In ongeveer 30 minuten neemt zij jouw gezichtshuid onder de loep en ontvang jij jouw persoonlijke huidverbeteringsadvies.

  • Gratis huidverbeteringsadvies door schoonheidsspecialiste

  • Professionele analyse met UV-gezichtsscan

  • Kennismaking huidverzorgingslijn SkinCeuticals

  • Persoonlijk advies, passend bij jouw huidconditie en wensen

  • Duur: 30 minuten

De rol van huidverzorging naast injectables

Wil je structureel iets aan de ‘gladheid’ van je huid veranderen? Dan adviseren wij veelal het gebruik van injectables. Een juiste verzorging van de huid – de ‘toplayer’ – is echter vaak een onmisbare schakel voor een optimale uitstraling. Het is als een huwelijk: het één kan niet zonder de ander.

Een goed huwelijk is evenwichtig. Oftewel, in balans. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar de meest geschikte partner, met de beste producten. In SkinCeuticals hebben wij de juiste partner gevonden. Een leider op het gebied van geavanceerde huidverzorging, ondersteund door wetenschap. Zoals de Elzen Kliniek dat op gebied van injectables is.

Meer weten over de producten van SkinCeuticals? En hoe de formules voortkomen uit tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek? Lees hier meer.

Binnenkort tonen wij het assortiment van SkinCeuticals op onze website. Tot die tijd informeren onze cliënt consulenten je graag persoonlijk over de producten en welke geschikt zijn voor jouw type huid. 

consult skincare skinceuticals

Direct een product bestellen?

Kun je niet wachten op een verzorgde, schone, gezonde en stralende huid? Neem dan contact op met onze cliënt consulente en bestel de producten via haar. Zij zorgt er dan voor dat de producten naar je worden opgestuurd. 

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak