Skincare

Een mooie aanvulling op behandelingen met injectables of een peeling. Onze huidverzorgingslijn van SkinCeuticals is nu in de kliniek verkrijgbaar. Wat kan de juiste huidverzorging voor jou betekenen? Het:

  • … laat de huid frisser ogen;
  • … werkt preventief tegen huidveroudering;
  • … beschermt jouw huid optimaal en;
  • … optimaliseert een duurzaam resultaat van injectables en peelings;
Zo geniet jij dus meer en langer van een optimale uitstraling!
skinceuticals

Prevent

Correct

Protect

skincare

De rol van huidverzorging naast injectables

Wil je structureel iets aan de ‘gladheid’ van je huid veranderen? Dan adviseren wij veelal het gebruik van injectables. Een juiste verzorging van de huid – de ‘toplayer’ – is echter vaak een onmisbare schakel voor een optimale uitstraling. Het is als een huwelijk: het één kan niet zonder de ander.

Een goed huwelijk is evenwichtig. Oftewel, in balans. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar de meest geschikte partner, met de beste producten. In SkinCeuticals hebben wij de juiste partner gevonden. Een leider op het gebied van geavanceerde huidverzorging, ondersteund door wetenschap. Zoals de Elzen Kliniek dat op gebied van injectables is.

Meer weten over de producten van SkinCeuticals? En hoe de formules voortkomen uit tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek? Lees hier meer.

Binnenkort tonen wij het assortiment van SkinCeuticals op onze website. Tot die tijd informeren onze cliënt consulenten je graag persoonlijk over de producten en welke geschikt zijn voor jouw type huid. 

Skincare - Voorjaarsactie

Om jou kennis te laten maken met deze huidverzorgingslijn houden we t/m 30 april 2023 een ‘Skincare Voorjaarsactie’:

  • € 50,- behandeltegoed* bij aanschaf 2 huidverzorgingsproducten.

*Maximaal twee cadeaubonnen per persoon mogelijk. Mogen direct verzilverd worden!
Lukt het niet langs te komen, maar wil je hier wel van profiteren? Neem dan contact op.

  • Gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies – 14 april

Wegens succes herhaald: onze ‘Skincare Dag’. Op 14 april is er een huidverzorgingsspecialist, om jou gratis gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies te geven. Waarbij je leert hoe je je huid optimaal beschermt en je huid frisser en gezonder laat ogen!

Geen plekje weten te bemachtigen? Je kunt ook spontaan langskomen op vrijdag 14 april!

consult skincare skinceuticals

Direct een product bestellen?

Kun je niet wachten op een verzorgde, schone, gezonde en stralende huid? Neem dan contact op met onze cliënt consulente en bestel de producten via haar. Zij zorgt er dan voor dat de producten naar je worden opgestuurd. 

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak