‘t Best bewaarde geheim van tropisch Glamourland

Zomeractie Elzen Kliniek

Een staatsbezoek in de vochtige hitte van Azië. Een awardshow onder broeierige televisielampen. Of een fotosessie in de brandende zon boven de rode loper van Cannes. Zag je daarbij ooit een jurk met zweetplekken? Of een glimmende bovenlip die steeds weer even subtiel gedept moest worden door de visagist?

Nee, vrouwelijke iconen lijken onaangedaan door de immense temperaturen waaraan zij zich blootstellen. Hoe kan het dat zij verschoond blijven van de gênante situaties waarin wij gewone mensen ons soms bevinden?

Zweetplekken

De gemiddelde dame kan zich in de zomer knap ongemakkelijk voelen. De houding op de terrasstoel wordt verkrampter naarmate het kwik stijgt. Alles om de zilte zweetplekken onder oksels en borsten te verbergen. Om nog maar liever te zwijgen over dat meest intieme plekje, tussen de benen. Ken je die angst voor een vlek wanneer je opstaat? Brazilian wax of niet, we zweten hier allemaal. En de boel wijdbeens laten luchten zoals jouw man in zijn shorts is helaas geen optie. Dus, hoe lossen Melania Trump, Kim Kardashian en Monica Bellucci dit op? Dat is het best bewaarde geheim van tropisch Glamourland.

Zomerse gêne

Het goede nieuws is: wij kennen dit geheim. En ook jij kunt hiervan profiteren. Wil je jezelf gedurende de hele zomer bevrijden van gêne? Dat kan, al vanaf € 795,-. Na een bezoek aan onze kliniek kan ook jij je behaaglijk uitrekken onder de palmbomen en zonder nadenken opspringen uit de loungestoel na die zoete cocktails aan het zwembad. Dat zit een stuk meer ontspannen deze vakantie.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak