Ons unieke diagnose­systeem

“Uw gezicht spreekt boekdelen” is een bekende Nederlandse uitdrukking. En om uw gezicht goed te laten spreken is een diagnosesysteem en aanpak noodzakelijk: onze Tipping Point Approach™.

Tipping Point Approach™

Ons diagnosesysteem in een notendop.

Een aanpak met een voorspelbare uitkomst

De Tipping Point Approach™ is een geregistreerde en wetenschappelijk onderbouwde manier om gestructureerd en structureel de uitstraling van uw gezicht te herstellen en te onderhouden. Zodat u er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. En blijft zien. Het is een aanpak met een voorspelbare uitkomst: minder invasief, meer resultaat met een maximaal effect op uw uitstraling.

Het gaat dus niet om grote ingrepen en ook niet om incidentele behandelingen. En zeker ook niet uw gezicht verbouwen. Eerder een restauratie. Of een update of upgrade, zo u wilt. In de vorm van een behandelplan gebaseerd op uw doelen en uw wensen. Waarbij wij steeds gezamenlijk voortbouwen op wat er al bereikt is. U wilt immers uzelf blijven. En u zelf blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf.

Waar is de Tipping Point Approach™ op gebeaseerd?

Deze methode is in 15 jaar ontwikkeld door de Elzen Kliniek en gebaseerd op louter wetenschappelijke feiten. Veel mensen kijken heel oppervlakkig alleen naar de huid en de plek die behandeld moet worden. Dat is nu precies hoe u medisch anatomisch niet in elkaar zit. Het is namelijk als volgt:

Uw gezicht bestaat uit drie lagen. De huid, de spieren en het bot. Ligamenten verbinden deze lagen. Als u ouder wordt, verandert uw botstructuur. Uw bot krimpt, waardoor de ligamenten aan de huid gaan trekken. Hierdoor ontstaan kuiltjes, schaduwen, rimpels etc.. Bovendien is het zo dat de plek waar uw rimpel zit vaak niet de oorzaak is van die rimpel. En daarnaast zit het probleem niet alleen in de oppervlakte maar ook in diepere lagen.

Hierdoor zit de oplossing in een andere aanpak dan u wellicht zou verwachten. Namelijk in de structuren onder de huid. Op meerdere lagen en verschillende punten. Deze punten zijn de Tipping Points. De meest essentiële punten in uw gezicht die zorgen voor uw uitstraling. En omdat alles dus met elkaar samenhangt en vastzit, is een incidentele behandeling op één plek niet voldoende. En het levert bovendien zeker niet het effect waarvan u droomt. Een persoonlijk verantwoord en effectief bewezen behandelplan met regelmatige controle en onderhoud volgens de Tipping Point Approach™ is daarom noodzakelijk.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met veel persoonlijke aandacht voor jou. Alle leden van ons team zijn professioneel opgeleid en hebben passie voor het vak. Men komt speciaal hiervoor naar de Elzen Kliniek.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.