Ons unieke diagnose­systeem

“Je gezicht spreekt boekdelen” is een bekende Nederlandse uitdrukking. En om je gezicht goed te laten spreken is een diagnosesysteem en aanpak noodzakelijk: onze Tipping Point Approach™.

Tipping Point Approach™

Ons diagnosesysteem in een notendop.

Een aanpak met een voorspelbare uitkomst

De Tipping Point Approach™ is een geregistreerde en wetenschappelijk onderbouwde manier om gestructureerd en structureel de uitstraling van uw gezicht te herstellen en te onderhouden. Zodat je er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. En blijft zien. Het is een aanpak met een voorspelbare uitkomst: minder invasief, meer resultaat met een maximaal effect op jouw uitstraling.

Het gaat om kleine ingrepen die zorgen voor verbetering, niet voor grote verandering. En zeker dus niet over je gezicht verbouwen. Eerder een update of upgrade, zo je wilt. In de vorm van een behandelplan gebaseerd op jouw doelen, specifieke situatie en wensen. Waarbij wij steeds gezamenlijk voortbouwen op wat er al bereikt is. Je wilt immers jezelf blijven. En blijven herkennen. Want het mooiste dat je kunt worden, zijn en blijven, ben jezelf.

Waar is de Tipping Point Approach™ op gebeaseerd?

Veel mensen kijken naar hun gezicht als aparte onderdelen. Zo ook veel artsen. De vraag is echter of wat ze dan doen, jou het beste resultaat geeft. Bij het ontbreken van de juiste analyse voeren ze hun eigen mening door. Als ware het kunstenaars. Dan maakt het echter nogal verschil welke stroming ze aanhangen! Van Gogh, Mondriaan of wellicht zelfs Picasso!?

Jarenlange ervaring, samenspraak met collega’s en feedback van cliënten hebben geleid tot de Tipping Point Approach. Een wetenschappelijk bewezen methode, ontwikkeld door de Elzen Kliniek. 

Waarbij objectief gekeken wordt naar de meest essentiële punten (Tipping Points) die tot de essentie van jouw gezicht behoren. En het geheel dat zij met elkaar vormen: jouw gezicht. En welke behandeling jou het beste resultaat geeft!

Zomaar behandelen van een los element in je gezicht leidt vaak tot teleurstelling en niet tot een optimaal, evenwichtig en mooi resultaat, met behoud van de eigen identiteit. Verander je één punt, dan heeft dat namelijk consequenties voor het geheel. 

Waar op een zeker moment voor gekozen moet worden, hangt af van de oorzaak van een rimpel, een schaduw of het hangen van delen van je gezicht. En hoeveel elk van die factoren bijdraagt aan wat je ziet, is per individu weer verschillend. Dit is dan ook precies de reden waarom je als cosmetisch arts geen standaardoplossing kunt geven. 

Een persoonlijk, effectief en wetenschappelijk behandelplan, volgens de Tipping Point Approach™  is noodzakelijk. Geënt op jouw specifieke situatie, gezichtskenmerken en wensen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met veel persoonlijke aandacht voor jou. Alle leden van ons team zijn professioneel opgeleid en hebben passie voor het vak. Men komt speciaal hiervoor naar de Elzen Kliniek.

Gratis €100.- behandeltegoed cadeau

T/m 30 november krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een PeelingInjectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 30 november je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Boek afspraak