handen-01

"Mijn handen zagen er ouder uit dan mijn gezicht."

Dit is er gedaan

Het volume van de onderhuidse structuren is met een filler hersteld. Ook zijn de handen met een TCA-peeling behandeld, waardoor pigmentvlekken verminderen en de huid steviger wordt.

Resultaat

"Mijn handen verraden mijn leeftijd niet meer."

 

 

Handen

Verraders van je leeftijdHelaas verraden handen maar al te vaak, dat je toch iets ouder bent dan je eruitziet. We doen er alles aan om vitaal en gezond over te komen, mooie handen horen daar ook bij.

De huid van de handen heeft veel te lijden, want ze staat de hele dag bloot aan invloeden van buitenaf. In de loop van de jaren raakt deze huid dan ook beschadigd. Zowel het verlies van stevigheid en soepelheid van de huid zelf, als verlies van het onderhuids vet, dragen sterk bij aan ´oude´ handen. De huid wordt dunner en droger en er ontstaan rimpels.

De behandeling

Met behulp van fillers wordt het volume onder de handhuid hersteld en krijgen de handen een jongere en zachtere uitstraling met minder opvallende lijnen, schaduwen, deukjes en rimpels. Een combinatie van huidverbetering door middel van hyaluronzuur en/of een chemische peeling en een filler biedt het optimale resultaat.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of