kaaklijn-kaakcontour-04

"De veroudering was in mijn gezicht vooral te zien aan mijn hobbelige kaaklijn"

Dit is er gedaan

Met injectables vulden we de deukjes en hobbels van de kaakcontouren.

Resultaat

Een beter profiel en een scherpere en jongere kaaklijn.

 

 

kaaklijn-kaakcontour-03

"Ik had echt hamsterwangen en een onderkin"

Dit is er gedaan

Met verschillende injectables hebben we de kaaklijn strakker gemaakt en de onderkin afgeslankt.

Resultaat

"Ik ben zo blij dat ik van die nare hamsterwangen af ben."

 

 

kaaklijn-kaakcontour-01

"Ik ben een energiek mens, maar mijn gezicht vertelde iets anders. Een operatieve oplossing wilde ik niet."

Dit is er gedaan

Met fillers zijn de contouren verbeterd en hebben de wangen weer volume gekregen, de wangen en de kaaklijn werden gecorrigeerd. 

Resutaat

"Ik kijk nu weer tevreden in de spiegel. Blij dat ik deze oplossing gekozen heb."

 

kaaklijn-kaakcontour-02

"Ik zag er altijd moe en afgetobd uit. Daarom had ik mijn rimpels laten behandelen in een andere kliniek. Maar mijn negatieve spiegelbeeld bleef."

Dit is er gedaan

De vloeiende lijnen en het volume zijn teruggebracht in het gezicht, door fillers bij de kaakcontouren, jukbeenderen en wangen aan te brengen. Met  Botox zijn de mondhoeken opgewipt.

Resultaat

"Een frisse, uitgeruste en ontspannen uitstraling! Ik krijg vaak complimenten, dat ik er zo goed uitzie. En niemand ziet dat er iets is gebeurd."

kaaklijn-kaakcontour-07

Door het nauwkeurig aanbrengen van volume bij tipping points 2, 3 en 4, is de kaaklijn van Juliette scherper gedefinieerd. Als bonus heeft dit ook effect op haar onderkin die beduidend minder lijkt.

 

 

 

 

kaaklijn-kaakcontour-06

Deze cliënte kreeg haar jeugdige kaakcontour weer terug door het nauwkeurig vullen van de tipping points 2, 3 en 5. Voor een nog mooier resultaat, ontspanden we de kin (tipping point 1) met een prikje botox.

 

 

 

 

kaaklijn-kaakcontour-05

Deze cliënte kreeg haar jeugdige kaakcontour weer terug door het nauwkeurig vullen van de tipping points 2, 3 en 5. Voor een nog mooier resultaat, ontspanden we de kin (tipping point 1) met een prikje botox.

 

 

 

 

Kaaklijn en kaakcontour

De strakke, jeugdige kaaklijn terugEen strakke kaaklijn en mooie gelijkmatige contouren geven jeugdigheid aan het gezicht. De goed gedefinieerde kaaklijn verandert bij het ouder worden. 

De behandeling

Het vetweefsel zakt uit naar het diepste punt naast de kin, en de huid verslapt. Hierdoor ontstaan de zogenaamde hamsterwangen. Dit uitgezakte vetweefsel is - letterlijk- op te lossen met een Lipolysebehandeling. Het opgeloste vet wordt op een natuurlijke wijze langzaam door het lichaam afgevoerd en de huid trekt weer strak. Dit is een bijzonder resultaat, omdat je zou verwachten dat de huid juist slapper zou worden als er iets uit het gezicht verdwijnt. Het lijkt er echter op dat door de oplossing die wordt gebruikt bij de Lipolysebehandeling, het onderhuids steunweefsel weer wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. En dat geeft een strakkere huid en betere contouren.

Behalve dat er vetweefsel uitzakt, slinkt ook het botweefsel van je kaak. De kaaklijn wordt minder scherp en er ontstaat een deukje in het kaakbot. Omdat de huid in de loop der jaren dunner wordt, ga je dit steeds beter zien. Door vulling op de juiste plaats met een product als Restylande SubQ, wordt weer een strakke, scherpe en dus jeugdige kaaklijn gecreëerd. Deze behandeling heeft een geweldig effect op de totale uitstraling van je gezicht.

Doe de wangen en kwabjes test!

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of