kin-05

"Het leek net of ik een onderkin had"

Dit is er gedaan

Het probleem zit hem niet in de onderkin, maar de kin is net een stukje te kort, waardoor het lijkt of je een onderkin hebt. Dit hebben we opgelost door de kin vakkundig met een filler te vergroten en te verlengen. Hierdoor creëer je een mooier en krachtiger profiel.

Het resultaat

"Wat ben ik blij met mijn nieuwe profiel! Mijn onderkin is volledig verdwenen. Ik wist niet dat een relatief kleine ingreep zo’n verbluffend resultaat kon hebben."

  

kin-01

"Ik wilde graag van de 'sinaasappelhuid' op mijn kin af"

Dit is er gedaan

Met botox hebben we de kin ontspannen.

Resultaat

"Ik heb nu een mooie gladde huid zonder deukjes en putjes."

 

 

kin-03

"Ik had bijna geen kin en vond mijn profiel niet mooi"

Dit is er gedaan

We hebben de kin van deze jongedame een flink stuk vergroot met een filler.

Het resultaat

"Wat ben ik blij met met nieuwe kin. Van zo'n mooi resultaat kon ik alleen maar dromen. Ik wist niet dat je zo'n groots effect met injectables kon bereiken. Het is alsof ik een heel nieuw gezicht heb gekregen!"

  

kin-02

"Mijn kin was erg ingetrokken en had lelijke hobbels en deukjes "

Dit is er gedaan

Met een prikje Botox hebben we de kin ontspannen, dit geeft direct wat meer projectie. De marionetlijnen (de lijn van mondhoek naar kin) en de kaakcontour vulden we op een aantal strategische plaatsen met een tijdelijke hyaluronzuur filler.

Het resultaat

"Mijn gezicht ziet er veel mooier, strakker en jeugdiger uit nu. Ik voel me tien jaar jonger."

 

kin-04

"Min kin zat vol lelijke putjes en deukjes"

Dit is er gedaan

Een botoxbehandeling om de huid van de kin wat te ontspannen.

Resultaat

Een gladdere kin en een strakkere kaaklijn.

  

 

Kin

Ingetrokken, klein, kort of putjesNiet alleen rimpeltjes en lijntjes op de kin of een craquelé huid op de kin zijn tegenwoordig veelal op te lossen met de juiste injectable; ook een ingetrokken kin en een te kleine of te korte kin kan in de juiste proportie worden vormgegeven.

De behandeling

Bij cellulitis of een ingetrokken kin vertoont de huid van de kin allemaal putjes en lijntjes. Vaak ziet dit eruit alsof het littekens zijn van een vroeger acneprobleem. Niets is echter minder waar. De oorzaak is een spiertje dat in de kin vastzit aan het bot, de lip en de huid. Dit spiertje krimpt als je ouder wordt. Hierdoor trekt dit spiertje van binnen uit aan de huid en ontstaat er een sinaasappelhuid op de kin. Soms is het spiertje zó sterk, dat het moeite kost om de mond gesloten te houden. Vaak zie je dan dat de mond altijd een beetje open staat. Door een therapie met Botox, ontspant het spiertje; het trekt niet langer aan de huid, waardoor de putjes in de kin vanzelf verdwijnen. Ook de lippen kunnen dan weer zonder problemen op elkaar gehouden worden. Deze behandeling heeft geen invloed op de mimiek van de mond. Wanneer de kin erg ingetrokken is en de lijntjes dieper, kunnen deze ook worden opgevuld met Restylane SubQ®.

Als blijkt dat de kin in verhouding met de rest van het gezicht wat te klein of teruggetrokken is, dan was vroeger een operatieve ingreep de enige manier om dit te herstellen. Hierbij werd dan de kaak gebroken en weer in de juiste stand gezet. Tegenwoordig maken we gebruik van een injecteerbaar implantaat, waardoor de behandeling een stuk minder ingrijpend en pijnloos is geworden. We gebruiken hiervoor de injectable Radiesse®, Restylane SubQ® of Restylane Macrolane®. Hiermee behalen we een heel natuurlijk resultaat.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of