neus-neusbrug-puntneus-01

"Ik stoor me al mijn hele leven aan die knobbel op mijn neus."

Dit is er gedaan

We vulden de neus op een paar plekjes op met een filler.

Resultaat

"Ik heb nu een mooie rechte neus zonder zichtbare knobbel."

 

 

neus-neusbrug-puntneus-03

"Ik stoorde me al jaren aan mijn neus, maar dacht dat een operatie nodig was."

Dit is er gedaan

We vulden de neusbrug en de punt van de neus met een filler.

Resultaat

”Ik heb nu een mooie rechte neus die optisch een stuk kleiner lijkt.” 

 

neus-neusbrug-puntneus-02

“Het enige wat me aan mijn gezicht stoort, is mijn neus. Het is een beetje een haakneus die veel in mijn familie voorkomt.”

Dit is er gedaan


Met Botox® net onder de neusgaten, ontspant de spier die de neuspunt naar beneden trekt. Hierdoor richt de neuspunt zich weer op. Het bruggetje tussen de neusgaten kreeg wat vulling; de stevigheid duwt de neuspunt weer mooi omhoog. 

Resultaat

“Ik vind mijn nieuwe neus helemaal top! Een neusoperatie vind ik echt doodeng. Blij dat ik die nu niet hoef te ondergaan.”

Neus, neusbrug, punt neus

Neuscorrectie met fillersEen neus waar u niet helemaal tevreden mee bent? Een kromme neus of een te grote neus? Veel mensen denken aan een chirurgische oplossing, maar durven dit vaak niet aan, omdat het een ingrijpende operatie is. Er is ook een andere mogelijkheid.

De behandeling

Als de neusrug krom is (door een bochel of een deukje), lijkt het ook vaak of de neus wat aan de grote kant is. Dit is vaak niet zo. Door de neusbrug wat rechter te maken, is de neus qua vorm gecorrigeerd en lijkt de neus wat korter en rechter. Dit doen we met een filler zoals Restylane® of Radiesse®. Zonder dat het chirurgische mes er aan te pas is gekomen, heeft u een neus waar u zich happy mee voelt.

Met het ouder worden gaat de neuspunt naar beneden staan, waardoor de neus langer lijkt. De neuspunt wordt dan door een spiertje naar beneden getrokken. Een 'lift' van de neuspunt kan op zeer veilige en heel eenvoudige manier met een klein prikje Botox® al worden bereikt.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of