bozige-ontevreden-uitstraling-01

"Als ik in de spiegel keek, zag ik een nors, bozig gezicht en zo herkende ik mezelf niet.

Dit is er gedaan

De fronsrimpel is ontspannen met Botox. De mondhoeken hebben met fillers iets meer volume gekregen en zijn met Botox gelift.

Resultaat

"Met een paar spuitjes toverde Dr. Helga de vriendelijkheid in mijn gezicht. Ik straal nu uit wie ik ben."

bozige-ontevreden-uitstraling-02

"Ik werk met jonge studenten. Mijn strenge blik creëerde afstand; ze waren zelfs een beetje bang voor me."

Dit is er gedaan

Voor een open blik is de fronsrimpel met Botox ontspannen. De kin en de mondhoeken kregen een Botox injectie en vulden we met hyaluronzuur.

Resultaat

"Mijn verbeten en strenge uiterlijk is weg. Ik heb een veel opener blik en dat merk ik in het contact met mijn studenten."

bozige-ontevreden-uitstraling-03

"Mensen denken vaak dat ik chagrijnig ben, maar dat ben ik helemaal niet. Het oogt alleen wel zo."

Dit is er gedaan

Het volume is op de juiste plekken hersteld: bij de slapen, jukbeenderen, wenkbrauwen, lippen, boven- en onderkaak. De mondhoeken zijn gelift met een filler en Botox.

Resultaat

"Mensen schatten me ineens een aantal jaren jonger dan ik ben! Ik ben blij dat ik me preventief heb laten behandelen, zodat mijn gezicht niet zo gaat uitzakken als ik ouder word."

bozige-ontevreden-uitstraling-04

"Die fronsrimpel zorgde voor een onsympathieke uitstraling."

Dit is er gedaan

Met Botox ontspanden we de fronsrimpel.

Resultaat

"Ik heb een veel vriendelijker uitstraling."

Een norse of chagrijnige uitstraling


"Ben je moe?", of: "Kijk niet zo chagrijnig!". Wordt dat wel eens tegen u gezegd, terwijl u helemaal niet chagrijnig of moe bent? Het is zo vervelend als uw omgeving dit soort reacties heeft, terwijl de opmerking meestal goedbedoeld is. Erger nog is het, als mensen u niet kennen. Want een onaardige uitstraling veroorzaakt een onaardige benadering door de ander, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is. Hoe je je van binnen voelt, klopt dus niet met de buitenkant, met wat de ander ziet. Is daar iets tegen te doen? Ja, absoluut. Een pasklaar antwoord is er niet, ieder individu heeft vaak een ander probleem, maar door goed naar uw gezichtsmimiek te kijken en injectables aan te brengen op de juiste plaats, kan Dr. Helga van den Elzen u een heel andere, energiekere uitstraling geven.

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of